Heti horoszkóp 2023. április 10-16.: Izgalmas változásokat jeleznek a bolygók

Forrás: Origo -
heti horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ünneppel kezdődik a hét, amely azért különleges nap, mert nem lesz fényszög az égen. Mindez azt jelenti, hogy szabadon dönthetünk, mivel és hogyan töltjük a húsvét hétfőt. Vénusz, a kisszerencse, a szerelem és szépség bolygója jegyet vált, és az Ikrekbe lépve izgalmas lehetőségeket hoz mindenkinek. Heti horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. 

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)


Húsvét hétfőn nem lesz fényszög az égen, ami azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz, vagyis azt hozol ki ebből a napból, amit akarsz. Alakítsd a napodat, hogy utólag mosolyogva emlékezz vissza rá! Szerdán a Kosban együttálló Nap és Jupiter feltüzel téged. Vigyázz, ne ess semmilyen értelemben túlzásba! Hétvégén a vasárnap annyira vizesnek ígérkezik, hogy érdemes lenne fürdőbe, szaunába menned.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)


A húsvét hétfővel induló héten kedden már nem lesz felhőtlen a napod, mert bolygód, a Vénusz kilép a Bikából. Úgy érezheted magad, mint akitől elvettek valamit. Nem kell aggódnod: az élet hamarosan kárpótol. Szerdán és csütörtökön lesznek szuper fényszögek az égen, amelyek sikert ígérnek neked. A hétvégéd felemásnak látszik: nem lesz könnyű tervezned. Maradj nyitott és rugalmas!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)


Jól indul a heted, s nemcsak a hétfői munkaszüneti nap miatt. Hanem azért is, mert kedden Vénusz, a kis szerencse, szépség és szeretet bolygója belép az Ikrekbe. Innentől kicsit szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek érzed magad. Az önbizalmad a helyére kerül, ami jobb lehetőségeket hoz neked. Pénteken és szombaton elemedben leszel, de vasárnap újra rád törhet a fáradtság...

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)


A húsvét meglehetősen fárasztó volt. Jó lenne, ha a hétfőt pihenésre szánnád. Keddtől indul a munka, ahol helyt kell állnod. Szerdán olyan kellemetlen kritikát kaphatsz, amitől egy darabig egy irányba forogsz. Sértődés helyett vizsgáld meg az igazságtartalmát! Lehet, hogy munkahelyet kellene váltanod? Ne siess! Hétvégén menj ki a természetbe, ott higgadtabban tudsz mérlegelni.

Forrás: Origo

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)


Imádni fogod a hétfőt. Nem a locsolók miatt, hanem azért, mert a Nyilas Hold fellelkesít. Ráadásul nem lesz fényszög az égen, ami azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz. Vagyis azt hozol ki ebből a napból, amit akarsz. Alakítsd úgy a napodat, hogy utólag vidáman emlékezz vissza rá! Hétvégén szerelmes hangulatban leszel. Éld meg a szeretve lenni csodáját!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)


Furcsa helyzet elé állít az élet ezen a héten. A húsvét utáni első munkanapon a Vénusz jegyváltása azt sejteti, hogy dupla munkát kapsz, vagy párhuzamosan két pozíciót kell betöltened. Ez kisebb pánikkal tölthet el. Szerencsére szerdán és csütörtökön is lesznek szuper fényszögek, amelyek segítenek a megoldás megtalálásában. Hétvégén kalandok és meglepetések várnak rád...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.