Napi horoszkóp 2023. április 14.: a Nyilasnak izgalmas találkozást, a Bikának jó híreket jeleznek a bolygók

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szűznek a tudomására juthat egy titok, a Halak nyugalomra vágyik. Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ami a szíveden, az a szádon: őszinte véleményeddel ma könnyen megbánthatsz valakit. Ne is titkold, hogy valójában ez is a célod. Valaki már nagyon a begyedben van, és úgy tűnik, rajtad kívül senki nincs, aki végre szembesítené önmagával.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Egy telefonhívás pénteken sok mindent megváltoztathat. Lehet, hogy csak a pillanatnyi terveidet, de az is megtörténhet, hogy egészen hosszú távra vonatkozóan más irányt szab az életednek. Legyél nyitott a lehetőségekre!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Állj végre ki magadért, mert ha nem így teszel, könnyen elnyomhatnak akár a munkahelyeden, akár a saját családodban. A végén még azt veheted észre, hogy mindenki neked dirigál. Fordíts a helyzeten, mielőtt késő lesz!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Hangulatod pénteken igen változékony. Mindenhez érzelmi alapon állsz hozzá, és ez most nem biztos, hogy helyes ítéletekhez vezet. Azért, mert valaki nem szimpatikus neked, még nem jelenti azt, hogy nem lehet éppen a hasznára neked, vagy másnak.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Ez a rövid munkahét úgy röppent el, hogy szinte észre sem vetted. És bizony rá kell jönnöd, hogy jóval kevesebb munka vagy ügyintézés fért bele, mint ahogy tervezted. Még délután azért lesz alkalmad pár dolgot összehozni.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Olyasmit kell hallanod ma, ami bizony jobb lett volna, ha elkerüli a füleidet. Tanuld meg megvédeni magad: nem vehetsz a nyakadba minden terhet, és felelősséget sem vállalhatsz mindenért és mindenkiért.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.