"Sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam" - Judy válik

Forrás: Judy/Instagram -
Judy házasság válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy bejelentette, hogy több mint 10 év után férjével a válás mellett döntöttek. Elmondta, nagyon nehéz út vezetett idáig.

Judy házasságának problémáiról először decemberben vallott. "Nem mondom, hogy nincs probléma. Együtt élek a férjemmel, együtt neveljük a gyermekünket, de küzdelemben vagyunk mindketten" - írta akkor a többi között. Azóta nem lehetett hallani arról, hogyan vannak, de most kiderült, elváltak útjaik egymástó al férjével. Elmondta, ő mindig támogatta férjét abban, hogy megvalósítsa céljait, de a közös vágyaikról Balázs megfeledkezett.

Judy válik a férjétől Forrás: Judy/Instagram

"Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt. Elhidegültünk egymástól. A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak... De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam. Hosszú évek és szakemberek segítsége kellettek ahhoz, hogy rájöjjek: méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban" - árulta el Judy a Story Magazinnak. Az énekesnő pszichológus segítségével ébredt rá kapcsolatuk végére, de párterapeutához is elmentek.

"Elmentünk párterapeutához is, de bárcsak ne tettük volna. Álmomban nem gondoltam, hogy a férjem ilyen véleménnyel van rólam. Lényegében sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem feleltem meg neki. Aztán ő is külső segítséget kért, és hitte, hogy visszafordítható a kettőnk közötti távolság. Közeledett, de én akkor ezt már nem tudtam fogadni. És bár lassan több mint másfél éve nincs kapcsolatunk egymással, zokogtunk mindhárman, amikor ez év januárjában külön költöztünk" - mondta Judy, aki még bízik a boldogságban és vágyik arra, hogy valaki szeresse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.