Heti horoszkóp 2023. április 17-23.: Nagyon különleges újhold ad második esélyt

Forrás: Shutterstock -
havi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ritka és különleges égi esemény tanúi lehetünk a héten. Csütörtökön, mielőtt a Nap átlép a Bika jelébe, előtte még a Kosban együttáll a Holddal, vagyis újhold lesz a Kos jelében már második alkalommal. Ez egy igazán rendkívüli esély és második lehetőség, hogy újítsunk, újra kezdjünk, megújuljunk. Éljünk vele!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Olyan különleges égi esemény lesz ezen a héten, ami rendkívül ritka, s éppen ezért rendkívül nagy ajándék számodra. Csütörtökön kora reggel, még mielőtt a Nap kilépne a Kosból, együtt áll a Holddal, vagyis újhold lesz a Kosban. Már másodszor, ami második esély arra, hogy újíts vagy belevágj valami újba. Tovább nem húzhatod az időt. Hétvégén kigondolhatod a részleteket...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hét első fele meglehetősen kapkodósnak látszik. Lehet, attól félsz, hogy valamiről lemaradsz. Csak csütörtökön lassulsz le a saját tempódra, amikor a Nap belép a Bikába. Bár aznap lesz még egy feszült fényszög, de másnaptól helyre áll a lelki békéd, a vérnyomásod és a vércukrod is. Ettől a hétvégéd is csodásnak ígérkezik. Főleg, ha kimész a természetbe töltődni.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Legyen a heted mottója hogy „Akinek nem inge, ne vegye magára!"! Szombat délig ugyanis csupa olyan konstelláció lesz az égen, ami nem érint téged közvetlenül. Éppen ezért jobban jársz, ha nem folysz bele. Ez nem jelent közömbösséget, inkább józanságot és bölcsességet. Ha sikerül, akkor nem fogsz összerogyni a fáradtságtól hétvégén, hanem ki tudod élvezni a szabadnap örömeit.

Heti horoszkóp (április 2-8.) kabát kalap Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha egy ideje azon töprengsz, hogy munkahelyet kellene váltanod, akkor most kapsz egy újabb esélyt az újításra. Ezt a csütörtök kora reggeli újhold mutatja. Vedd komolyan! Értékeld! És élj vele! Természetesen semmi sem kötelező. Ez „csak" lehetőség. Tőled függ, hogy megragadod-e. Hétvégén a levegő elemi energia dominanciája szerint levegőznöd kellene a szabadban...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A hét elején fogd vissza a kiadásaidat, máskülönben hamar mínuszba kerülhetsz. Szerencsére a hét közepén zseniális ötleted támad, amivel spórolni tudsz. Ez olyan lesz, mintha többletbevételhez jutnál. A hét második felében újabb változások jöhetnek a munkahelyeden. Unod már, hogy folyton valamit kitalál a főnököd, de jobb, ha csendben tűrsz. Hétvégén ezt is kipihenheted.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Eleged van már a kapkodásból? Az utóbbi hónapok igencsak próbára tették az idegeidet? Jó hír, hogy csütörtökön a Nap belép a Bikába, és innentől jön a nyugi. Végre abban a tempóban dolgozhatsz, ami testhezálló. Bolygód, a Merkúr pénteken hátrálni kezd, ami tovább lassítja mindazt, ami eddig utolérhetetlenül gyors volt. Szombaton, a Föld napján ölelj és/vagy ültess fákat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.