Rúzsa Magdi plágium Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi legújabb klipje, az Elmegyek nagy sikert aratott, ám plágiumvád érte a videót Horányi Juli részéről, akit az X-Faktorból ismerhetünk. Juli azt állítja, hogy a klip hasonlít saját, februárban megjelent Sebzetten című dalának videójára. Rúzsa Magdi Facebook-posztban reagált a vádakra.
@horanyijuli Copy-paste-elték a klipem, nagyon ki vagyok akadva! #enekesno#enekesnovagyok#horanyijuli#sebzetten#nekedbeeeeee#nokentazeneiparban#kivagyokakadva#durvasztori♬ eredeti hang - Horányi Juli

Rúzsa Magdi válaszára sem kellett sokat várniuk a követőknek.

Rúzsa Magdi Forrás: Rúzsa Magdi /Instagram

Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a krisztusi példát követve lereagálni a dolgot" – írta, majd egy híres bibliai történet által inspirálva a következőt tette hozzá:

„Kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi, kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban, hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele" – zárta sorait az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.