Heti szerelmi horoszkóp 2023. április 22-28.: mintha érzelmi hullámvasúton ülnénk…

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp Heti szerelmi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen ellentmondásos konstellációk lesznek az égen egész héten. A tudatosságunkon múlik, el tudjuk-e kerülni a vitákat, feszültségeket. Ha igen, akkor minden hamar elsimul. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

KOS:


Párkapcsolatban élő: A szürke hétköznapok nem is olyan szürkék. Te szeretsz minden nap valami újdonsággal előállni. Ez olykor egy váratlan vacsora, olykor egy új ötlet, amit azonnal meg akarsz valósítani. Ezt a párod olykor jobban, olykor rosszabbul reagálja le. Ezen a héten jól tennéd, ha kivárnád, hogy ő tudjon figyelni, és legyen ideje reagálni! Ezzel vitát előzhetsz meg.

Szingli: Alapvetően hajlamos vagy sürgetni embereket, folyamatokat. Ezen a héten valaki lassúsága kihozhatja belőled a legrosszabbat. Fogd vissza magad! Máskülönben elveszted őt. Kritikus napok, szombat, hétfő, csütörtök és péntek. Ezeken a napokon legyél földre szállt angyal! Nem baj, ha nehéz. Most végre gyakorolhatod azt, amit eddig nem igazán sikerült megvalósítanod.

BIKA:


Párkapcsolatban élő: Sajnos most hajlamos leszel a szokottnál keményebben fogalmazni. Sőt régi ügyeket is felhánytorgathatsz, ami garantáltan vitába torkollik. Ehelyett inkább kérdezz! A Bikában járó retrográd Merkúr arra is jó, hogy kipuhatold mi a másik véleménye. Ezek után könnyebb dolgod lesz, mert diplomatikusabban tudod tálalni a saját gondolataidat...

Szingli: Nem leszel cuki ezen a héten. Különösen azokkal, akik nem értenek veled egyet. Több kényes téma van: pénz, politika, oltások, gazdasági folyamatok, stb. Ezeket kerülnöd kellene, ha nem akarsz felesleges szócsatába keveredni. Persze vannak, lehetnek elkerülhetetlen nézetütköztetések egy ismerkedős időszakban, hogy mielőbb kiderüljön, van-e, lehet-e közös jövőtök.

IKREK:


Párkapcsolatban élő: Egy nagyszerű hétvége után hidegzuhanyként érhet az, amit a bolygók hétfőre mutatnak: a párod, vagy egy másik személy próbál ködösíteni. Ez totál kihozhat a sodrodból. Te nem bírod a zavaros megfogalmazást. Ha ezt átvészelitek vita nélkül, akkor egy remek hét vár rátok. Vigyázzatok a törékeny békére! Nagy kincs az egyetértés...

Szingli: Fel leszel dobva hétvégén. Biztató folyamatok indulnak el. Majd hétfőn jön a feketeleves. Egy rosszízű fényszög szerint összeugrik a gyomrod, mert a másik elkezd ködösíteni. Neked bekapcsol a vészjelződ. Főleg akkor, ha volt már hasonló tapasztalatod. Ne feledd, hogy az őszinteség sokak számára félelmetes! Egyesek nem tudnak, nem szeretnek „meztelenek" lenni.

Forrás: Shutterstock

RÁK:


Párkapcsolatban élő: Bátran hagyatkozz a kedvesedre és a megérzéseidre párhuzamosan! Mindketten olyasmire akarnak rávenni, ami a javadat szolgálná. Te mégis ódzkodsz. Miért? Vizsgáld meg, hogy valójában mitől tartasz! Kevésnek tartod magad? Nem látsz tisztán? Vannak rossz tapasztalataid? Ezekről beszélgess a kedveseddel! Ha kimondod, okafogyottá válhat...

Szingli: Nehezedre esik mások véleményét meghallani. És még nehezebb a tanácsaikat megfogadnod. Segíthet, ha a megérzéseidre is hallgatsz. Ezen a héten több kedvező konstelláció segít neked. Persze nincs könnyű dolgod, ha olyan ember véleményét kell elfogadnod, akit nem ismersz eléggé, miközben ő sem ismer téged. Pont ettől lehet tanulságos az egész...

OROSZLÁN:


Párkapcsolatban élő: Biztos, hogy már hétvégén a következő hétvégét tervezgetitek. Az egy hosszú hétvége lesz, amikor több időtök lesz egymásra is. De a tervezgetés ne vigye el a figyelmeteket a jelentől! Egy szép este nem attól szép, hogy folyton a jövőről beszéltek, hanem attól hogy gyertyát gyújtotok, kibontotok egy üveg bort, és szép pohárból isszátok meg zenét hallgatva, ölelkezve.

Szingli: Több veszélyt jeleznek a bolygók erre a hétre. Az egyik: túlságosan előre szaladsz gondolatban. Figyeld meg magadat! Mennyit beszélsz a jövőről? A másik ezt jobban érzékeli, mint te. Megkérdezheted őt. Egy új ismerős tisztábban láthatja ezt. A másik: hibát követhetsz el a munkában és az utakon. Egyik sem tréfa. Legyél jelen, és koncentrálj a mostra!

SZŰZ:


Párkapcsolatban élő: A párkapcsolat egy olyan szövetség, ahol mindent kimondhattok, megbeszélhettek, és megkérdezhettek. Nem szabad tabunak lennie, mert az ékként közétek állhat. Te mindig óvatosan fogalmazol. Remélhetőleg, a párod már ismer annyira, hogy a sorok között is tud olvasni. De ezen a héten törekedned kellene a pontosabb, nyíltabb beszédre. Ahogy elvárod tőle...

Szingli: Hiába vagy te tapintatos, a másik kérdezhet olyasmit, amivel beletenyerel a lelkedbe. Erre ezen a héten vannak jelek: szombaton és hétfőn érzékeny fényszögek sértődésre hajlamosítnak. Lehet, hogy igazad van, amikor azt mondod, hogy ez egy kapcsolat elején nem megengedett. Ezt csak te érezheted, és te döntheted el. A lényeg, hogy utólag ne bánd meg!

A többi jegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.