Szabó Erika várandósságáról vallott: "Örülünk, hogy ez a kisbaba bennünket választott"

Forrás: Szabó Erika Instagram -
színésznő terhesség Szabó Erika
Néhány nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint Szabó Erika első gyermekével várandós. A fiatal színésznő és férje boldogsága határtalan. alig várják, hogy kezükben tarthassák a picit.

Három évvel ezelőtt fogadott egymásnak örök hűséget Szabó Erika és férje. A színésznő mindig is vágyott arra, hogy édesanya lehessen: amióta kiderült, hogy állapotos, madarat lehet vele fogatni.

A rajongók egyébként már az év elején is pedzegették, hogy a színésznő várandós lehet, ugyanis többnyire bő ruhákat viselt, a képeken pedig úgy pózolt, hogy a hasát ne lehessen látni.


Szabó Erika várandósságáról vallott: "Örülünk, hogy ez a kisbaba bennünket választott" Forrás: Szabó Erika Instagram

"Tervezett baba, reméltük, készültünk arra, hogy egyszer csak kiderüljön: megfogant, ezért nem érkezett a meglepetés erejével. Szerettünk volna közös gyermeket a férjemmel, mindent megtettünk, hogy szülők lehessünk. Hálás vagyok a sorsnak, és örülünk, hogy ez a kisbaba bennünket választott"

- mesélte a hot! magazinnak Erika, ki hozzátette, egy ideje már nagyon szerettek volna babát a férjével.

A csinos színésznő várandósságáról bővebben a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.