Lajcsi börtönbe vonulásán hatalmas összegeket buktak a klubtulajdonosok

Frizbi TV -
Galambos Lajos áramlopás börtön közműlopás Lagzi Lajcsi
Galambos Lajos szerda reggel, a legnagyobb titokban kezdte meg a rá kiszabott 3 év 6 hónap börtönbüntetésének letöltését, Baracskán. Annyira titokban tartotta a bevonulása dátumát, hogy azoknak a szórakozóhely-tulajdonosoknak sem szólt, akiknél a közeljövőben fellépett volna.

A gyógyíthatatlan beteg Lajcsi már nem vállalt sok fellépést, de néhány, neki szimpatikus meghívást annak ellenére elvállalt, hogy tudta, hogy valamikor muszáj lesz börtönbe vonulnia. Szerződéseket ugyan mág nem kötött senkivel, de a klubtulajdonosok már eladták a jegyeket a fellépéseire.

Galambos Lajos Frizbi TV

"Május elejére szerveztünk egy bulit. Igaz, csak szóban állapodtunk meg, vagyis nincs szerződésünk, de így is bíztunk egymásban, így elkezdtem értékesíteni a jegyeket... Most fizethetem vissza, buli pedig nem lesz, vagyis nettó bukó ez az egész. Átverve érzem magam, de hát nem tudok mit tenni. Ez van. Milliós a kár" - mondta el a Borsnak az egyikük.

Egy másik klubtulajdonos sem örül:

"Elbuktam a jegybevétel árát, mert a törzsvendégeim között már meghirdettem a koncertjét. Le voltak foglalva az asztalok, eladva a jegyek... Jó nagy blama, de nincs mit tenni. Fizethetek vissza mindent" - mondta el a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.