A legmenőbb babajáték márkák 2023-ban

Forrás: Shutterstock -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor gyermekünknek játékot veszünk, számos szempontot kell mérlegelnünk. Nem elegendő ugyanis, hogy tudjuk, gyermekünknek tetszene, de vannak olyan kritériumok, amelyek alapján szülőként is elégedettnek kell lennünk az egyes termékekkel.

Fontos, hogy a választott márka és játék felkeltse a baba érdeklődését, abszolút baba-barát legyen, minőségi alapanyagból készüljön és ne legyen életveszélyes. Mindezt úgy, hogy természetesen örömet szerezzünk vele a gyermekünknek.

Napjainkban felértékelődtek bizonyos szempontok, melyeket a gyermekjátékok vásárlásánál figyelembe veszünk. A különböző interaktív játékok manapság rendkívüli népszerűségnek örvendenek, hiszen olyan fejlesztő és egyben szórakoztató termékekről beszélünk, melyek lehetőséget adnak a babáknak és a gyerekeknek a kommunikáció kifejezésére. Ezek a játékok fény- és hangjelzéseikkel garantáltan a kicsik kedvenceik lesznek.

A minőségi játékok részéről ma már elmondható, hogy fejlesztik a kicsik kognitív és finommotoros képességeit. Ezeket szülőként szintén szem előtt tartjuk, ha gyermekünknek választunk ajándékot.

A fejlesztő játékokra emiatt egyre nagyobb az igény, csakúgy, mint a környezetbarát és környezettudatos termékekre. A játékgyártók környezetvédelembe való bekapcsolódásával pedig már számos környezetbarát játék közül választhatunk.

Forrás: Shutterstock

Little Dutch, a letisztult, stílusos holland prémium márka

A Little Dutch holland prémium gyermekjáték-márka igen népszerű a babajátékok körében. A magas minőségű termékek naturalista stílust képviselnek, és abszolút gyerekbarátok. A gyönyörű játékokat és széles termékpalettát kínáló holland márka egyedi színvilágával a letisztult játékok világát eleveníti meg.

A márka minden kollekcióját úgy tervezték, hogy a gyermekeknek minden életkorban megfelelő kikapcsolódást és élményt nyújtsanak. A Little Dutch termékek, melyek elérhetők webshopunkban, a legkisebbek igényeit is kielégítik.

A kicsik alvását megkönnyítve számos termék közül választhatunk, például a Jellycat szundikendők közül, melyek puhaságuknak és vidám állatformájuknak (pl. bárány, nyuszi) köszönhetően garantáltan megszépítik a babák álmát.

Választhatunk egy csodás csörgőt is a legkisebbeknek. A Little Dutch Miffy plüss csörgőket megvehetjük vintage virágos, vagy vintage csíkos változatban is. Bármelyik mellett is döntünk, puhaságával és letisztult színvilágával rögtön a babák kedvencei lesznek.

A Bibs ingó torony építőjáték és a Little Dutch Montessori torony segítségével babánk képességei pár hónapos koruktól fejleszthetők, mialatt jókedvűen játszanak a kiválasztott darabokkal. A többfunkciós építőjátékok hozzájárulnak a finommotoros készségek, a szem-kéz koordináció és a térbeli érzékelés fejlesztéséhez egyaránt.

A tengerész, a gúnáros és virágos-pillangós változatban kapható Little Dutch babatornáztató színes, lelógó figuráival mozgásra készteti a babákat. A termékeket letisztult, ám érdekes szín- és formavilág, stabil és erős konstrukció jellemzi. A bababarát, vízbázisú festésnek köszönhetően abszolút a legkisebbeknek tervezték.

Válasszunk a babánknak egy különleges Little Dutch babát, mely talán a márka legismertebb termékei közé tartozik. A több méretben és nemben kapható babák pihe-puhák, gyönyörű formatervezésűek, így élethű és kedves társai lehetnek csemetéinknek a mindennapjaikban. Legyen szó akár a reménytündér, a szerencsetündér, Rosa, Mia, Anna vagy Jim babáról, a bársonyos tapintású, ültethető kollekciók garantáltan minden kisgyereket elvarázsolnak.

Akármelyik babaterméket választjuk, a Little Dutch márkában soha nem fogunk csalódni, mert termékeik mindig ugyanazt a megbízhatóságot és minőséget képviselik, melyet régóta megszoktunk, és melyek gyermekünket egész kicsi korától nagyobb gyerekkoráig végigkíséri.

Djeco, a kicsik készségeinek fejlesztéséért

A Djeco játékok különlegessége, hogy mindegyik játék egyedi módon fejleszti a kicsiket. A Djeco játékkészítő és fejlesztő csapatában olyan szakemberek dolgoznak, akik illusztrátorokként és művészekként a játékok anyaga, fejlesztő funkciója és tapintása által stílusos és egyedi márkát képviselnek.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő márka a babajátékok mellett társasjátékokat, figurákat, szobadekorációkat, kártyajátékokat és különböző fejlesztő játékokat készít. A francia játékgyártó cég 1954 óta áll a családok és a gyerekjátékok piacának szolgálatában.

A Djeco esőhangú bébicsörgő vagy a csörgőlabda könnyen megfogható a babák számára, és színvilágukkal, egyedi formatervezésükkel felkeltik a babák érdeklődését a színek és formák iránt, mindemellett fejlesztik a finommotoros képességet és a szemkoordinációt.

A márka építőjátékai nagy sikernek örvendenek, hiszen játékosságukkal, csodás színvilágukkal, vidám formáikkal garantáltan a legkisebbek kedvencei lesznek. Amint babánk az építés korszakába lép, ne késlekedjünk beszerezni egy Djeco építőkocka készletet. A 10 db-os toronyépítőnek köszönhetően a logikai gondolkodás és a beszédkészség fejlődik, a gumiállatkás farmos építőnek hála pedig egy inspiráló szerepjáték részesei is lehetünk.

A vidám állatfigurákkal, azok lakóhelyével és betöltött szerepével is megismerkedhetnek a kis építők. Mindezt sérülésmentesen, hiszen az egymásra építhető színes dobozok tartósak és nem balesetveszélyesek.

A világszerte közkedvelt Bibs cumik

A Bibs cumik olyan stílusos és modern cumik, melyek világszerte a kicsik és nagyobbak kedvenc cumitermékei. Kialakításuk biztonságos és praktikus, teljesen bababarát, így világszerte védőnők és egészségügyi szakemberek ajánlják a használatát. A Bibs cumik nem utolsósorban számos gyönyörű mintával kedveskednek a kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.

A cumikat három kategóriában lehet megvásárolni, melyek alapján megkülönböztetünk 0-6, 6-18 és 18-36 hónapos korosztályig ajánlott cumikollekciókat. A dán prémium márka különleges és hihetetlenül édes cumijainak köszönhetően számos cumivariációt tár elénk, melyek közül a választás igen nehéz, hiszen akár babánk minden ruhájához választhatunk egy-egy csodás, hozzáillő cumit.

A Bibs már a ’70-es évek óta foglalkozik cumigyártással, így megbízható márkáról van szó, melyben garantáltan sosem fogunk csalódni. A szokásos minőséget és színvonalat évről évre biztosítva többezer kisbaba és kisgyerek szolgálatában állva modern és divatos cumikat készítenek, az elképzelhető összes színben és mintában, mindezt természetes és natúrkaucsuk cumifejjel.

Lehetőségek tárháza vár minket, válogassunk a mályva, hamvaskék, örökzöld, napsugár, karamell vagy hófehér szín és még rengeteg variáció közül. Válasszunk babánknak külön cumikat estére is, melyek halványan világítanak a sötétben is, ezáltal bárhol könnyen meglelhetjük őket a puha, esti sötétségbe burkolózó gyerekszobában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.