A britek népszerű személyi edzője 78 évesen sem kíván visszavonulni

személyi edző testépítés sport
Edward Diget személyi edző és rehabilitációs szakember a mai napig a PureGym Milton Keynes kedvelt trénere és nem tervezi, hogy nyugdíjba vonul, sőt! Inkább reméli, hogy másokat is ösztönöz arra, hogy idősebb korukban is fittek maradjanak.

Edward hajóorvosként kezdte a Királyi Haditengerészetnél, majd 58 évesen kilépett a hadseregből. Oxfordba költözött feleségével, ahol elkezdett járni a helyi edzőterembe, és tanácsokat adott a többi vendégnek. Napi hat órát töltött a teremben, végül a tulajdonos személyi edzői állást ajánlott fel neki.

Edwardtól gyakran kérdezik, mikor vonul vissza, ám ő túlságosan imádja a munkáját ahhoz, hogy nyugdíjba menjen. „Szenvedélyesen szeretem azt, amit csinálok, és nem állok készen arra, hogy egyhamar abbahagyjam" – mondta. Hozzátette: nincsenek szigorú szabályai az életmódjával kapcsolatban, csak arra törekszik, hogy az egészséges életvitelt a számára legmegfelelőbb módon tartsa fenn – írja az nlc.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.