Nyári Diáék gépe légörvénybe került, mikor 30 hetes terhes volt: "A férjem is sírt, azt mondogatta, hogy nem fog megszületni a gyerekünk"

Forrás: https://www.instagram.com/nyaridia/ -
terhesség turbulencia Nyári Dia repülés
Örök nyomot hagyott Nyári Diában a milánói utazásuk férjével, főként azért, mert hazafelé légörvénybe került a gépük. Mindezt a színésznő 30 hetes terhesen élte át. 

Nyári Dia az RTL Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, hogy 30 hetes terhesen elutaztak a férjével Milánóba. Hazafelé a gépük légörvénybe került, borzalmas volt, amit át kellett élniük.

"Vihar volt, éjszaka volt, turbulencia volt, végig be kellett kötni az öveket. Mindenki sírt a gépen, vagy röhögött, én azt tapasztaltam, hogy ez a kettő reakció van. Dobálta a gépet a szél, zuhantunk. A férjem is sírt, azt mondogatta, hogy nem fog megszületni a gyerekünk" - idézte fel a történteket.

Nyári Diáék gépe légörvénybe került, mikor 30 hetes terhes volt: "A férjem is sírt, azt mondogatta, hogy nem fog megszületni a gyermekünk" Forrás: https://www.instagram.com/nyaridia/

A színésznő elmondta, hogy ő a gépen nem borult ki, miután viszont hazaértek, éjjel kettőkör ő is elsírta a magát az ágyban. A szóban forgó út annyira rossz emlékként maradt meg benne, hogy azóta sem ül szívesen repülőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.