Ötvenévesen lesz újra apa Kovács Áron: "Nem érzem semmi negatív hatását a koromnak"

Forrás: VIASAT3/Udvardi Attila -
apa Kovács Áron gyerek
Kovács Áron úszik a boldogségban, hiszen 50 évesen ismét apa lesz. A műsorvezető elmondta, nem tart-e attól, hogy ennyi idősen lesz ismét gyereke.

Kovács Áron ötvenévesen ismét apa lesz, erről Palik Lászlóék podcastjében beszélt. A műsorvezető elárulta, nincsenek rossz érzései a kora miatt, és nem is akar ennek az árnyékában élni, dönteni.

"Azt érzem most, ötvenévesen, hogy ide nekem az oroszlánt is. Semmilyen rossz érzésem nincs, futok, sportolok, odaállok bárhová és bárkivel. Nem érzem semmi negatív hatását a koromnak" - mondta Áron.

Kovács Áron ismét apa lesz Forrás: VIASAT3/Udvardi Attila

"Igen, idősebb leszek, igen, lehet majd rajtam röhögni, hogy a nagyapád jött érted az óvodába, de közben meg a jó oldala az, hogy fiatalon tart. Plusz az idősebb szülő jobban tudja egy fiatalnál, mik az értékes pillanatok, mik a fontos üzenetek, mire van igazából szüksége a gyereknek" - tette hozzá Áron, aki elmondta, ő él-hal a gyerekeiért, és valamennyire ő is az maradt.

"Bennem is végigfutott, hogy 25 lesz, én meg 75. Már túl vagyok a statisztikákon, az hiszem, hetvenöttel már a férfi statisztikán bőven. Mindig eszembe jut – és nem csak ezért, hanem az emberi nagyságáért – Benedek Tibi, hogy ott volt egy élete teljében levő, szuperintelligens szupersportoló, és szegénynek ki kellett csekkolnia abban az időben, amikor a gyerekei még kicsik voltak. Éljünk úgy, hogy félünk? Ezt nem mi döntjük el. Lehet, hogy kilencven évig fogok élni, lehet, hogy a jövő héten meghalok. De nem élhetek ennek az árnyékában, nem lehet minden döntésem előtt, hogy jaj, mi lesz, ha? Mi van, ha a párom megy el előbb?" - idézi a Blikk Áront.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.