Egy szál melltartóban lépett a vörös szőnyegre Jennifer Lopez - a sztár 50 felett is szuperszexi

melltartó jlo vörös szőnyeg Anya (film) szett Jennifer Lopez
Jennifer Lopez bármit vesz fel, az jól áll neki. Márpedig stílusváltásokban ő viszi a pálmát, így ritkán beszélhetünk tipikus JLo-megjelenésről, bár kétségtelen, hogy a szuperszexi kifejezés akármilyen szettben jelenik meg, illik rá. 

Anya - ez a címe Lopez legújabb filmjének, melyben egy katonai kiképzésben részesült bérgyilkosnőt játszik, aki sosem látott lányát védi meg a bosszúvágytól fűtött gyilkosoktól.

Jennifer Lopez Brunello Cucinelli merész összellítását viseli az Anya című filmje Los Angeles-i premierjén Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Ennek a filmnek a Los Angeles-i premierjén, férjével, Ben Affleckkel az oldalán jelent meg a merész Brunello Cucinelli tervezte összeállításban a színész-énekesnő, akin nyilvánvalóan nem fog az idő.

Ben Affleck és Jennifer Lopez az Anya című film Los Angeles-i premierjén Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

50 felett így kiállni a vörös szőnyegre nagy bátroságra, és lássuk be, magabiztosságra is vall; de ha valaki, JLo ezt is megteheti, hiszen a bomba formában lévő világsztár fiatalokat megszégyenítő alakja önmagáért beszél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.