Napi horoszkóp 2023. május 14.: a Skorpió szinte olvas mások gondolataiban, a Halak elemében van

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Vasárnap a Halakban járó Hold és Szaturnusz hatására hihetetlenül felerősödnek a megérzéseink, úgyhogy figyeljünk rájuk! Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A vasárnap jól indul, de aztán egy kedvezőtlen esemény megzavarja az idillt – már ha hagyod, hogy valakinek a bosszantó arroganciája kihozzon a sodrodból. Lehet azt úgy is, hogy meghúzod a határaidat, és nem törődsz vele...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Lehet, hogy most hétvégén ünnepled a születésnapodat? Ha igen, minden csodásan sikerül, sőt még egy olyan extra meglepetést is kaphatsz, amire igazán nem számítottál. Lehet, hogy nem is tárgy, hanem személy az illető...

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Nagyszerű ez a vasárnap neked, és igencsak jó híreket kapsz egy baráttól. Ez ráadásul téged is érint. Ha szingli vagy, egy olyan ismeretséget hoz a vasárnap, ami szuper dolgok beindítója lehet. Járj nyitott szemmel, vedd észre az illetőt!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Van mit kipihenned ez után a hét után, így jól teszed, ha vasárnap minél tovább maradsz az ágyban! Tényleg pihenned kell, ma eszedbe se jusson dolgozni. Sőt, jó lenne, ha a főzést/házimunkát is átadnád másnak.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Érdemes ma úgy tervezni a napot, hogy minél nagyobb társaságban töltsd az időt. A rosszkedvet mintha elfújnák, ha a barátaiddal lehetsz. Ráadásként főzz valami finomat, valamit, amit még nem próbáltál. A siker garantált!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Ma egy picit tedd félre a szurkálódó hajlamodat, különben valakit tényleg megbánthatsz – még ha nem is szánt szándékkal teszed. Most mindenkire hat a Halak jegyében járó Hold, ami különös érzékenységet jelez.

A többi jegy napi horoszkópját ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.