Pálcikaemberre hasonlít Hollywood pár éve még 130 kilós sztárja

fogyás pálcikaember Hollywood sovány Jonah Hill
Néhány éve még 130 kilót nyomott Jonah Hill, ma már leginkább egy pálcikaemberre hasonlít a sztár.

Malibun fotózták le a hétvégén Jonah Hillt, aki a felismerhetetlenségig lefogyott, amit tetéz még a 39 éves sztár kócos, őszülő haja és bozontos szakálla is. A színész egy szürke pólót és egy khakiszínű midi-rövidnadrágot, bordó csíkos szandált és a nap sugarai ellen fekete napszemüveget viselt, amikor a szörfdeszkájával lencsevégre kapták.

A rajongók megvadultak új megjelenése miatt, a Twitterenegy ember azt írta:

"Úgy néz ki, mint Tom Hanks a Számkivetettben!"

A hollywoodi sztár súlya ingadozott az évek során, és korábban bevallotta, hogy gyerekkorában túlsúlyos volt, ami nagyon feldúlta - írja a Mirror.

A Netflix Stutz című dokumentumfilmjében ezt mondta : "Gyerekkoromban úgy akartak rávenni a testmozgásra és a diétára, hogy azt mondták, nincs rendben az, ahogy kinézek. De soha nem javasolták a mentális egészség szempontjából... Bárcsak másképp hívnák fel az emberek figyelmét a sport és az egészséges táplálkozás fontosságára."

Jonah elmondta, hogy színésztársa, Channing Tatum 2011-ben arra biztatta, hogy fogadjon táplálkozási szakértőt és személyi edzőt. A The Tonight Show egyik epizódjában így mesélte el a sztorit:

Felhívtam Channing Tatumot, és azt mondtam: Hé, ha kevesebbet eszem és edzőhöz megyek, jobb formában leszek?'

Mire ő: Igen, te buta pöcs, természetesen jobb formában leszel. Ennél egyszerűbb dolog nincs a világon."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.