Szegedi Fecsó menyasszonyát zaklatja az exe: B****a meg a Szegedi Fecsó meg a f******** Géczi Beatrix

Forrás: Instagram/Mandula Ádám -
fenyegetés Mandula Ádám Géczi Bea Szegedi Fecsó feljelentés
Szegedi Fecsó menyasszonyát, Beát még mindig zaklatja az exe, Mandula Ádám. Durva üzenetet kaptak a férfitól.

Szegedi Fecsó és Bea durva üznetet kaptak Mandula Ádámtól. Az egykori valóságshow-szereplő az Insta-sztorijában szidalmazta exét és annak párját, valamint azt is elárulta, hogy hamarosan börtönbe megy.

Mandula Ádám megfenyegette Szegdi Fecsót és Beát Forrás: Instagram/Mandula Ádám

"B****a meg az apám, aki sosem volt az, és b****a meg a Szegedi Fecsó meg a f******** Géczi Beatrix. És minden f******** újságírónak üzenem, igen, Mandula Ádám megy a börtönbe" - írta Mandula, aki napokkal korábban még azt nyilatkozta, hogy boldog, mert végre úgy érzi, hogy sínen van az élete. Letette az alkoholt és a drogokat, és érzelmi kitörései sincsenek már.

"Egy gyenge idióta voltam, és mibe menekültem? Az alkoholba, volt időszak, amikor a gyógyszerekbe... Voltak ilyen hülyeségeim, az biztos, de most már nem lesz ilyen, az tuti" - nyilatkozta Mandula Lakatos Leventének. Az elmúlt napok történései azonban nem erről árulkodnak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.