Zalatnay Sarolta elárulta, Tóth Andi fogja-e alakítani életrajzi filmjében

Zalatnay Sarolta életrajzi film Tóth Andi
Hogy Zalatnay Cini kalandos életéről filmet fognak forgatni, állítólag nem volt kérdés, az ötlet időről időre felmerül, de mostanáig a megvalósítás kétséges volt. Ám úgy fest, hogy mégis elkészül az énekesnőről szóló életrajzi film. Az énekesnő most arról is beszámolt, ki alakíthatja őt a filmben.

Zalatnay Sarolta egyik legnagyobb álma válik valóra azzal, hogy mozifilm készül az életéről. Az énekesnő korábban már nyilatkozott arról, hogy szeretné, ha Tóth Andi játszaná a karakterét, ez most sincs másként.

"Én őt néztem ki, még nem kaptam rá az áment a filmvilágból, mert... hogy mondjam, picit úgy elbizonytalanítja őket is, hogy van, nincs... mindenki elismeri, hogy a választásom jó. Ugyanolyan vadóc, mint én voltam, csak én szerényebb vadóc voltam, nem voltam ilyen nagyon odamondogatós, csak kicsikét, finoman. Meg ő szebb, mint én voltam, csak bennem nagyon sok olyan volt, amit majd kinevelnénk, ha tényleg ő lesz... hogy legyen benne több finomság, tehát nem kell olyan vadul odaszólni mindig mindenkinek. Nem igazán látok mást, akiben el tudnám képzelni a fiatalkori énemet" - magyarázta Zalatnay Cini a Mokka stábjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.