"Ma először rámosolygott a kislányára" - Friss hírek érkeztek az éber kómában lévő fiatal magyar navigátorról

Forrás: Mester Motorsport Club Mester Máté -
Szilágyi Richárd (raliversenyző) éber kóma rally navigátor
2022 májusában, a Dunakanyar Rally pályabejárása közben állt meg a fiatal navigátor szíve. Ricsit többször újra kellett éleszteni, ennek következményeként azonban kómába került, és azóta is az éber kóma állapotában van. 

Egy évvel a tragédia után Szilágyi Richárd felesége, Parti Krisztina az Együtt Ricsi gyógyulásáért Facebook-csoportban számolt be arról, hogy van most a ralis, honnan hova jutottak az eltelt egy esztendőben.

Szilágyi Richárd raliversenyző Forrás: Mester Motorsport Club Mester Máté

Krisztina mindent megtesz és minden követ megmozgat férje gyógyulásáért. Felvette a kapcsolatot egy németországi klinikával, ahol a Ricsihez hasonló esetekben jó eredményeket értek már el. A kiküldött orvosi leletek alapján fogadnák is a sportolót, Ricsit, ám a kezelés és a kiutazás sok pénzbe kerül: a családnak 40 millió forintra van szüksége, hogy Ricsi megfelelő kezelésben részesüljön, ebből jelenleg 25 millió forint áll a rendelkezésükre. A maradék 15 millió forint összegyűjtéséhez kérik most a segítséget.

Krisztina egy örömhírrel együtt osztotta meg a kérését.

"Ma először rámosolygott a kislányára. És ezt a hatalmas fejlődést magától, saját erejéből produkálja Ricsi, el sem tudjuk képzelni, mekkora löketet fog adni, ha kijut a speciális rehabilitációra. Egyre ügyesebben tud inni, környezetére napról napra jobban figyel. Továbbra is figyelmesen nézi az aktuális ralis eseményeket, amiket mutatunk neki" - írja a navigátor felesége a posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.