Hat éve gyalogol egy férfit - a 14 ezer kilométeres menetelés közben rátalált a szerelem, és született egy fia

Christian Lewis gyaloglás szerelem Észak-Írország Swansea
Miután éveken át szorongással és depresszióval küzdött, Christian Lewis, egykori ejtőernyős hihetetlen mélypontra jutott, és rájött, hogy drasztikus változtatásokat kell végrehajtania az életében. A második hajléktalanná válás küszöbén az egyedülálló apa „a másodperc tört része alatt" döntött úgy, hogy mindent maga mögött hagy.

Néhány nappal később, mindössze kb. 4200 forintnyi összeggel a zsebében Lewis elbúcsúzott lányától, Caitlintől, és 2017 augusztusában elindult a walesi Swansea állambeli Llangennith strandról azzal a céllal, hogy a partjai mentén bejárja az Egyesült Királyságot.

Adománygyűjtő oldalt indított a fegyveres erők Ssafa jótékonysági szervezete számára, amelytől segítséget kért, amikor 2004-ben, nem sokkal indulása előtt elhagyta a hadsereget.

Közel hat évvel később a most 42 éves Lewis csak néhány hónapnyira van a 14 000 kilométeres túra végétől, és több mint 137 millió forintnyi fontot gyűjtött össze. De már nem egyedül sétál. Sőt, most már három társa is van.

Az út során Lewis megismerkedett és beleszeretett az egykori tanárnőbe, Kate Barronba, aki csatlakozott hozzá, ahogy a körülbelül kilenc hónapja Észak-Írországban talált Jet nevű kutyája is. Christiannak és Kate-nek azóta már született egy fia, Magnus.

„Most egy kis családként sétálunk" – mondja Lewis a CNN Travelnek. – "Összetartó kis csoport vagyunk" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.