Súlyos beteg a felesége, ezért nem ünnepli 88. születésnapját Koltai János

Pap Éva Szomszédok Koltai János súlyos beteg születésnap
Június 8-án töltötte be a 88. életévét Koltai János, a Szomszédok egykori Gábor Gábora. A színész azonban ünneplésre gondolni sem akar. Az egyetlen, aki körül gondolatai keringenek, a felesége, aki súlyos betegen fekszik a Péterfy Sándor utcai kórházban.

A színművész felesége, Pap Éva szintén színész - 59 éve házasok -, ám mindketten visszavonultak már a pályától. Nyugdíjas éveiket a Balatonhoz közeli Ádándon, birtokukon élik, ám egy ideje erre nincs lehetőségük, ugyanis Koltai János felesége évek óta súlyos betegséggel küzd, mely miatt tavaly meg is kellett műteni. Jelenleg a Péterfy Sándor utcai kórházban ápolják, Koltay János és fia minden nap látogatják őt, emiatt a színész jelenleg Pesten lakik.

Koltai János és felesége, Pap Éva Forrás: MTI/FORTEPAN-SZALAY ZOLTÁN

A Blikk telefonon hívta Koltai Jánost, hogy felköszöntse a 88. születésnapján, ekkor árulta el a színész, hogy ez most nem alkalmas időszak az ünneplésre, most a feleségéért aggódik, de nem jók a kilátások.

"Hiányzik a vidéki birtokunk: ha a feleségem nem lenne súlyos beteg, biztos ott lennénk. Most viszont a fővárosban kell maradnunk, mert itt tudják őt ellátni. Reménykedem abban, hogy még lesz alkalmunk együtt visszatérni vidékre, majd folytatni a megszokott életünket" - mondta el Koltai János a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.