Újabb nő halt bele a fenékplasztikába - az anya a barátja kérésére végeztette el a szépészeti beavatkozást

plasztikai műtét Lygia Fazio brazil modell szövődmény meghalt
Egy 40 éves brazil modell halt bele egy évekkel korábbi fenékplasztikai műtét következményeibe, melyek éveken át gyötörték, míg végül stroke-ot kapott az édesanya.

A 40 éves Lygia Fazio az első fenékemelő műtétet 2013-ban, barátja kérésére végeztette el, aki túl laposnak találta a hátsóját. 3 éve újabb műtétet végeztetett el a brazil modell, ekkor már saját maga igényei miatt, ám az operációnak komoly szövődményei lettek, amikor az anyagok beszivárogtak a szervezetébe, ami végül a múlt hónapban agyvérzéshez vezetett.

A plasztikai műtét utáni szövődményeket az okozta, hogy PMMA-val kevert ipari szilikont fecskendeztek be a fenekébe, ami elkezdett terjedni a szervezetében, bakteriális fertőzéseket, gyulladásokat okozva.

A gyönyörű édesanya szervezetéből a káros anyagok eltávolítása 3 hónapot vett igénybe, ám hiába volt az orvosok igyekezete, újra s újra felmerült egy újabb egészségügyi probléma, míg végül a modell stroke-ot kapott és meghalt.

Nem a brazil modell az első, aki fenékplasztika miatt halt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.