Cuki fotókon Bruce Willis és unokája - megható sorokkal köszöntötte lánya a sztárt apák napján

Bruce Willis fotó Apák napja Rumer Willis
Apák napja alkalmából osztott meg megható fotókat Bruce Willisről lánya, Rumer Willis. Nemcsak a filmsztárról, hanem saját lánya édesapjáról is posztolt képeket az újdonsült édesanya, aki így köszöntötte élete apukáit az ünnep alkalmából. 

Nagypapa és apa, a saját édesapja és a lánya apukája, azaz a férje látható a kis Louval azokon a képeken, melyeket Rumer Willis osztott meg a közösségi médiában apák napja alkalmából.

Rumer üzenetet is írt élete apukáinak. Bruce Willisről így ír:

"Életem hátralévő részében kincsként fogom őrizni, amikor láttam, ahogy apám megfogja a lányomat. A kedvessége és az iránta érzett szeretete olyan tiszta és gyönyörű volt. Papa, olyan szerencsés vagyok, hogy vagy és Lou is. Köszönöm, hogy te vagy a legbolondosabb, legszeretőbb, legmenőbb Daddio, akit egy lány kérhet. A legjobb lányos apa" - üzente a beteg filmsztárnak középső lánya.

Férjéhez, Derek Richard Thomashoz is volt pár kedves mondata Bruce Willis középső lányának:

"Boldog 1. apák napját Köszönjük, hogy gyönyörű kertet építettél Lounak, ahol játszhat és étkezhet. Köszönjük, hogy megtöltöd a házat zenével, hogy hallja. Köszönöm a késő esti pelenkázást és a bolondos arcokat. Annyira hálás vagyok, hogy a lányunknak van egy apja, aki annyira szereti, és van egy olyan bolondos és fura ember, aki tudja, hogy ez neki is jó. Köszönöm a legjobb lányt, akit legmerészebb álmaimban el tudtam képzelni. Szeretünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.