ValMar koncerten látták együtt a rajongók Marics Petit és Kovács Gyopárt

Forrás: https://www.instagram.com/kovacsgyoparr/ -
Kovács Gyopár ValMar Marics Peti kapcsolat Tóth Andi
Nyilvánosan mutatkozott együtt Marics Peti és Kovács Gyopárt, legalábbis Valmar rajongók ezt állítják. Egy tatabányai koncerten látták együtt a két fiatalt. 

Úgy tűnt, hogy Marics Peti és Kovács Gyopár kapcsolata nem létezik. Bár sok pletyka szólt arról, hogy a két fiatal egymásra talált, és Tóth Andinak már meg is van az utódja, Gyopár egy beszélgetésben pontot tett a szóbeszéd végére, a rajongók pedig szomorkodhattak vagy éppen örülhettek, hogy Peti mégsem szerelmes... Mostanáig.

Kovács Gyopár Forrás: https://www.instagram.com/kovacsgyoparr/

Történt ugyanis, hogy egy hétvégi tatabányai ValMar koncerten a közönség soraiból néhányan észrevették, hogy már nemcsak Valkusz Milán barátnője, Petra van ott, hanem Gyopár is.

Erről a Bors információi szerint Redditen számolt be valaki.

"A tegnapi ValMar koncerten ott voltak a barátnők is. Marics Petivel Gyopár, Milóval a barátnője. A pletyka szerint Gyopár az Ütős ötös forgatása óta van a képben. Milán anyukájával álltak egy ideig; Gyopáron egy farmerdzseki-szerűség volt" - írta az illető.

Hivatalos bejelentés továbbra sincs, így Peti és Gyopár kapcsolata továbbra is csak szóbeszéd, de még ez is elég a rajongóknak ahhoz, hogy elmarasztaljék az énekest, hogy egy Tóth Andinak írt dal klipjében az új barátnőjét veszi feleségül. Néhányan azt mondják, jobb lett volna egy idegennel felvenni a klipet, mások azt firtatják, vajon a következő klipben egy következő barátnő szerepel-e majd...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.