Romboló életmódja miatt majdnem megvakult a mulatós sztár

Forrás: Instagram/MC Hawer -
mulatós sztár függőség MC Hawer
MC Hawer évekig küzdött függőségével, ami a szervezetében komoly nyomokat hagyott: majdnem a látása is ráment.

MC Hawer nem titkolja, hogy sokáig az alkohol rabja volt. A mulatós sztár már leszámolt egykori romboló életmódjával, de a nyomai nem múltak el. Látása egyre romlott, vaksághoz is vezethetett volna, ezért úgy döntött, megműtteti a szemét.

MC Hawer műtéten esett át Forrás: Instagram/MC Hawer

"A szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk, bár fellépni kisbusszal járunk, de számomra a jogosítvány nagyon fontos. Bevallom férfiasan, borzasztóan féltem" - árulta el a Ripostnak MC Hawer. "Próbáltam minden információt megtudni a beavatkozás előtt, hogy mire számíthatok. Elmondták, hogy villanó fényeket fogok látni, nincs más dolgom, csak arra kell fókuszálnom. A lézer annyira pontos, hogy a legapróbb szemmozgást is tudja követni. Ez megnyugtató volt számomra, mert előtte azt gondoltam, talán az lesz a legnehezebb, hogy nem mozdulhatok. Első lépésként érzéstelenítőt és műkönnyet csepegtettek a szemembe. A pislogás miatt a szemeimet kipeckelték, pár perc múlva lefektettek egy ágyra, először az egyik, majd a másik lézerhez forgattak, mozdulnom sem kellett. Csak egy picit vakított, de az sem volt vészes. Semmit nem érzékeltem a szemgolyómból, azt sem, amikor beecsetelték egy pamacs-szerű eszközzel. Teljesen fájdalommentes volt a beavatkozás. Egy szem mindössze 17 másodpercet vett igénybe. Csodaként élem meg, hogy ilyen egyáltalán van, hogy a nagymértékű szemromlást is tudják korrigálni" – tette hozzá MC Hawer, aki úgy érzi, újra élhet.

"Felszabadultság, hogy nem kell sehova szemüveg. Kaptam egy új életet: 40 éves koromtól kezdett el romlani a szemem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.