Ilyen volt az elvonó előtt MC Hawer: megrázó videót osztott meg az állapotáról

videó alkoholizmus MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MC Hawer sokáig volt az alkohol rabja, és habár már leszámolt életének azon szakaszával, most megmutatta, milyen állapotban volt, mielőtt bekerült volna az elvonóra. 

Megrázó videót osztott meg magáról MC Hawer. A zenész megmutatta, hogy milyen állapotban volt 10 évvel ezelőtt, mielőtt bekerült volna az elvonóra. Köztudott, hogy MC Hawer sokáig volt az alkohol rabja, zenésztársa ezért szüntette meg vele egykor a közös munkát. Mára leszámolt ezzzel az életmóddal, de sokszor beszél arról, mire van szüksége egy függőnek ahhoz, hogy változtasson.

"Az embernek el kell jutni egy olyan pontra, amikor saját magától belátja azt, hogy itt komoly probléma van, és ebbe komolyan bele lehet halni, méghozzá magányosan, méltatlanul, lecsövesedve. Elveszítjük a családunkat, a munkánkat, aztán egyre lejjebb csúszunk" - mondta korábban a zenész, akinek a magánélete elég viharos az utóbbi években.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.