Sosem hallott dalokkal adtak ki új Cserháti Zsuzsa albumot

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Sasvári Sándor Cserháti Zsuzsa új album
Eddig ismeretlen, ki nem adott Cserháti Zsuzsa-dalokból készült album jelent meg, melynek kapcsán sajtóbemutatót tartottak.

Az új album sajtóbemutatóján ott volt Sasvári Sándor is, aki nem véletlenül vállalt szerepet a lemez létrejöttében. Kiderült ugyanis, hogy mielőtt énekes-színész lett volna, Cserháti Zsuzsa háttérénekeseként dolgozott.

Budapest, 1999. november 2. Cserháti Zsuzsa énekesnő. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"A hetvenes években kisebb-nagyobb zenekarokkal turnéztam, de nem sokkal az érettségi után alakult egy trió Titanic néven, amelynek az volt a célja, hogy az összes hazai sztárt kísérjük. Napi öt-hat-hét haknit is lenyomtunk országszerte, sőt, néha külföldön is. Az egyik kiemelkedő időszak volt, amikor egy nyáron, hónapokon keresztül Cserháti Zsuzsi mögött basszusgitároztam" - mondta el Sasvári, hozzátéve, hogy az énekesnő nagyon jó fej volt, akit csodáltak, és akivel hatalmasakat buliztak.

A felvételekről a musicalszínész a Blikknek azt mondta, hogy kalandos útjuk volt, mivel a mesterszalag megsérült, majd az ügyvédi iroda, ahol letétbe helyezték, kigyulladt és leégett.

"Csak Zsuzsa hangsávja maradt meg. Ezen Zakar István zeneszerző, hangmérnök kezdett el dolgozni, akit én hoztam össze a felvétel birtokosaival" - magyarázta el Sasvári, hogy milyen szerepe volt az album létrejöttében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.