Heti horoszkóp 2023. június 26-július 2.: Ez egy egészen rendkívüli hét lesz

heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Június utolsó és július első napjai csodálatos lehetőségeket jeleznek. Olyan káprázatos bolygóháromszög áll össze az égen, amire viszonylag ritkán kerül sor. Mindenkinek kijut a jóból. Élj vele!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)


Június utolsó hetében úszni fogsz. Kérdés, hogy miben? Vízben, érzelmekben, könnyekben vagy teendőkben? Egy hatalmas bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, amelyben a tízből öt bolygó részt vesz. Ez az egész hétre rányomja a bélyegét. Elvileg a bolygóháromszög kedvező, de ennyi érzelem már sok lehet neked. Csak hétvégén találsz magadra, és bepótolhatsz mindent, amit elvitt a víz...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)


Ennek a hetednek a sikere a kommunikáción áll vagy bukik. Folyamatosan kérdezz, beszélj, tárgyalj, mondd el, mit szeretnél, és hallgasd meg a másik felet. Mindegy, ki ez: a kedvesed, a főnököd, a gyereked, a szüleid, a szomszédod. Csütörtökön és pénteken összetűzés veszélyét jelzik a bolygók. Ekkor ne beszélj, maximum kérdezz! Hétvégén már fel fogsz élénkülni.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)


Bolygód, a Merkúr kedden kilép az Ikrekből, amit kissé bánni fogsz. Aminek örülhetsz, hogy szinte azonnal egy gyönyörű bolygóháromszög részévé válik, ami megható érzelmeket és kedvező anyagi folyamatokat szimbolizál. Ez egészen péntekig tart, utána a szerelemnek kell teret engedned. Július első napjai szenvedélyes, kalandos eseményeket hoznak neked. A reagálás már a te dolgod...

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)


Amikor a Nap a Rákban jár, akkor te elemedben vagy. Nemcsak azért, mert sok kedves jókívánságot kapsz, hanem azért is, mert a Nap reflektorként megvilágítja az utadat. Ez most hatványozottan igaz lesz, ugyanis egy szép bolygóháromszög áll össze az égen, amely isteni áldást hoz rád egészségileg, kapcsolatilag, közérzetileg egyaránt. A hétvégét töltsd az álmaid pontosításával!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)


Téged nem fog meghatni az a bolygóháromszög, ami szerdától péntekig, három napon keresztül az égen kirajzolódik. Jobban izgat és/vagy zavar, hogy a munkahelyeden a főnököd, vagy egy buzgó kollégád folyton nyaggat téged. Ezzel hátráltat a normális munkavégzésben. Különösen csütörtökön és pénteken lehet nehéz ezt elviselned. Lehet, hogy emiatt is várod annyira a hétvégét, ami végre nagyszerűnek ígérkezik.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)


Inspirálóan, megtermékenyítően hat rád két ember is ezen a héten. Az egyik egy nálad idősebb, akinek eddig csak a szigorú arcát láttad, a másikat régóta ismered. Nem lepődsz meg, hogy mennyire nem érdeklik őket a tények. Mindkettőjüktől sokat tanulhatsz, ha nyitott maradsz. Hétvégén a bolygók azt javasolják, hogy egy gyors otthoni rendrakás után menj mozogni, sportolni!

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)


Mintha kezdenének a felhők elúszni a Nap elől. Nem sok javulás van a munkádban, te mégis kezdesz derűlátóbbá válni. Sajnos, az élet igencsak próbára tett téged az utóbbi hónapokban. De kezdesz felnőni a feladathoz, és vagy kreatívan kihozod a helyzetből a legtöbbet, vagy elkezdesz nézelődni, hova lehet tovább lépni. Ezen a héten ne hozz döntést! Hétvégén tereld el a gondolataidat a munkáról!

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)


Mesébe illő csodát jeleznek a bolygók számodra három napon át: szerdától péntekig egy álomszép bolygóháromszög áll össze. Tízből öt bolygó vesz részt ebben (Rák Nap, Skorpió Hold, Rák Merkúr, Halak Szaturnusz, Halak Neptunusz), ami a jelentőségét hangsúlyozza. Számodra ez rendkívül kedvező, valósággal lubickolhatsz az örömben. Mindezt megkoronázza egy hétvégi jó hír, ami felvillanyoz téged.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)


Irigykedhetnél június utolsó napjaiban, mert sokan mesélnek neked csodás terveikről, ami utazásról, ingatlanról, vásárlásról szól. Te ezeket nem biztos, hogy megengedheted magadnak. Ettől még érezheted jól magad a bőrödben, persze csak akkor, ha továbbra is tudsz örülni az apróságoknak. Ez a hétvégén jobban fog menni. Vasárnap dupla szuper fényszög segít ebben neked.

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)


Őrület, hogy napokon belül vége a júniusnak. Te még bele sem jöttél a nyárba, és mindjárt lezárul az első nyári hónap. Akkor tudod ezt helyesen kezelni, ha példát veszel a párodról, vagy olyan emberről, aki most szárnyal. Szerdától péntekig egy óriási bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami épp erre jó. Július első hétvégéje olyan mozgalmas lesz, ami ki-, vagy lefáraszthat...

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)


Mindegy, hogyan állsz anyagilag, nagyszerű híreket kapsz. Ezt egy csodálatos bolygóháromszög szimbolizálja, ami szerdától péntekig áll össze, de az egész héten érezni fogod a hatását. Érdemes most odatenned magad a munkában, mert megalapozhatod a jövődet. Mindezt ki kell pihenned a hétvégén. A bolygók aktív pihenést javasolnak, amely hatékonyan tölt fel téged.

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)


Rendkívül ritka és rendkívül kellemes az a hatás, amit egy rendkívüli bolygóháromszög jelez szerdától péntekig. Úgy érzed, kedvelnek téged az angyalok. Igazad van, hiszen ebben a háromszögben tízből öt bolygó vesz részt: Nap, Hold, Merkúr, Szaturnusz, Neptunusz, ami a jelentőségét hangsúlyozza. Ezáltal szépen búcsúzik a június, de a július első napjaira sem fogsz panaszkodni...

Forrás: Astronet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.