Kézzel írt levélben kérte Taylor Swiftet, hogy szerepeljen a műsorában, ám az énekesnő visszautasította Meghan Markle-t

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
Archetypes Harry Meghan Markle Taylor Swift visszautasítás
Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban kötött szerződést a Spotify-jal, ám a streamingszolgáltató nemrég felbontotta velük a szerződést, mert az Archetypes című podcast nem hozta a várt sikert, ráadásul a sussexi hercegi pár a feltételeket sem teljesítette. 

Saját hercegnéi kezével írt levelet Taylor Swiftnek Meghan Markle, melyben arra kérte a sztárt, hogy szerepeljen Archetypes című podcastjában. Az énekesnőt nem igazán hatotta meg Meghan gesztusa (vagy manipulációja?), képviselőjén keresztül utasította vissza a sussexi hercegné felkérését - állítja a Daily Mail.

Harry herceg és felesége, Meghan hercegné Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban írt alá szerződést a Spotify-jal, ám a streamingszolgáltató álláspontja szerint a Archetypes több szempontból sem hozta az elvártat. Nem voltak izgalmasak a megjelenített témák, ritkábbak voltak a felvételek, mint amiben megállapodtak, ráadásul Harry herceg egyszer sem szerepelt a podcastben, holott a szerződés szerint többször is kellett volna.

Így Meghan hercegnét duplán utasították vissza: Taylor Swift és a Spotify sem kér belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.