Jamie Foxx kollégája elárulta, hogy van most valójában a színész

Forrás: Getty Images/WireImage/Leon Bennett -
agyvérzés Porscha Coleman egészségi állapot Jamie Foxx
Jamie Foxx színésztársa, Porscha Coleman, aki a sztár két hónappal ezelőtti kórházba kerülése óta gyakran beszél telefonon kollégája családjával, elárulta, milyen állapotban van jelenleg a sztár.

A színésznő vasárnap a Los Angeles-i BET díjkiosztó gálán, a vörös szőnyegen nyilatkozott az Entertainment Tonightnak, ahol beszámolt az 55 éves színész egészségi állapotáról, ugyanakkor azt is elárulta, hogy Foxx sosem szerette kiteregetni a magánéletét.

Jamie Foxx Forrás: Getty Images/WireImage/Leon Bennett

Beszéltem Foxxhoz nagyon közel álló emberekkel, jól van" - mondta el Porscha Coleman, majd a média rossz narratívájának elmarasztalása után hangsúlyozta: „Pihen. Jól van. És vissza fog térni. Bízzatok és higgyetek!"

Jamie Foxx idén áprilisban került kórházba, a családja közlése szerint egészségügyi komplikációk léptek fel nála. Hogy pontosan mi történt az 55 éves színésszel, azt nem árulták el, ám, ám Oscar-díjas sztár egyik barátja, Mike Tyson egy interjúban azt mondta, hogy Foxx agyvérzést kapott, ám az információ hitelességében maga sem volt biztos - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.