Íme, Magyarország legjobb rántott húsos helyei

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 Stepanek Photography/Shutterstock. No use without permission./Stepanek Photography -
rántott hús Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz Magyarország MoszkvaTér Bisztró
A magyarok egyik kedvenc vasárnapi étele évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend és mára már a hétköznapokban is kiemelt szerepet kap – egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Hagyományőrző, de ugyanakkor állandó megújulásra is képes, hiszen az alapanyagok változatossága, a bunda ízesítése és a töltött verziók sokszínűsége mind-mind új dimenziót nyit meg ennél a közkedvelt fogásnál.

A jó rántott hús bundája ropogós, a hús a prézli alatt szaftos és puha, mint a vaj. A Dining Guide TOP 100 Étteremkalauz idén is felkutatta azokat az éttermeket, ahol bundába zárták a húsokat, íme a lista:

1. MoszkvaTér Bisztró (KIJEVI CSIRKEMELL)
2. Anyukám Mondta
3. Buja Disznó(K)
4. Déryné
5. Hableány
6. Kistücsök Room&Food
7. Kollázs Brasserie&Bar
8. Rosenstein Vendéglő
9. Sauska 48
10. Spago by Wolfgang Puck
+1 STAND25 (Cordon Bleu)

A rántott hús a magyarok kedvenc étele Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 Stepanek Photography/Shutterstock. No use without permission./Stepanek Photography

Otthon is elkészítheted a tökéletes rántott húst, van egy szuper receptünk, megbolondított panírral: ITT olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.