Ördög Nóra és Nánási Pál vidékre költözne: "Mi tudnánk itt lakni!"

relaxáció nyugalom Nánási Pál Ördög Nóra Balaton
Ördög Nóra és Nánási Pál sok időt tölt a Balatonon, sikeres vállalkozásuk, több boltjuk ide köti őket. Nagy vágyuk válna valóra, ha ide is költözhetnének.

Ördög Nóra és Nánási Pál a Mokka ma reggeli adásában beszélt arról, hogy szívesen élnének Akarattyán. Nóra elmondta, hogy ameddig nem voltak a boltok, csak a relaxációt meg a nyugalmat látták a Balatonban. A boltok megnyitása óta árnyalódik a kép, már a munkáról és a kötelességről is szól. Ebben is szeretnének fejlődni: Nóra feltett szándéka, hogy ebben a szezonban külön tudja választani a munkát és a pihenést a Balcsin is.

"Ez itt egy olyan idilli állapot, hogy én az év többi részében is tudnál itt élni, mi tudnánk itt lakni" - mondta Nánási Pál, majd a felesége hozzátette, hogy ez egy ideje már benne is van a levegőben.

"Nyilván, ha a fotóstúdió nem Pesthez kötne minket... Én egyébként a forgatásokra simán tudnék innen járni, az nem volna gond. De a suli meg a fotóstúdió, ez a két első számú dolog, ami minket mindig visszahív, amikor a szezon véget ér a Balatoton, de itt nem csak nyáron jó lenni" - mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.