Esküvői fotósok vallottak: ezekből a jelekből látják, hogy melyik házasság van halálra ítélve

Forrás: Shutterstock -
házasság válás menyasszony vőlegény
A házasság az egyik legfontosabb lépés egy pár életében, az esküvő legszebb pillanatait pedig szeretik egy profi szakember segítségével megörökíteni. Ám előfordul, hogy a fotósok már sokkal többet látnak a boldog pillanatoknál.

A Mirror a Redditen tette fel a nagy kérdést, vajon miből lehet látni, hogy egy házasság, egy kapcsolat örökké fog tartani. Válaszok különféle szolgáltatóktól érkeztek.

Egy videós például azt írta, hogy a vőlegény a nagy nap után néhány nappal azzal hívta fel, hogy szóljon neki, olyan részek semmiképpen ne maradjanak a videóban, amelyen az látszik, hogy más nőket néz meg.

Esküvői fotósok vallottak: ezekből a jelekből látják, hogy melyik házasság van halálra ítélve Forrás: Shutterstock

"Harmadik házasság, a vőfély, a vőlegény bátyja azzal kezdte a beszédét: »Nos, üdvözlök mindenkit. Jó látni új és régi arcokat" - írta valaki más.

Egy másik fotós arról számolt be, hogy az egyik esküvőn a vőlegény hangosan nevetett azon, ahogy két vőfély fogja a menyasszonyt és a jéghideg tóba dobja fátyollal együtt a fehér ruhájában.

"Amikor kiszállt a vízből, őszintén azt hittem, hogy most lelő valakit. Ha azt mondom, hogy úgy nézett ki, mint egy vízbe fulladt patkány, az sértés lenne a patkányokra nézve. A haja, a sminkje és valószínűleg a ruhája is javíthatatlanul tönkrement A vőlegény pedig a nevetésen kívül nem tett semmit, hogy ez ne történhessen meg. Hat hónapig sem tartott a frigy" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.