Kiderült, hogy ő sem szent - Jennifer Lopez bevallotta: időnként fogyaszt alkoholt

koktél Delola Ben Affleck Jennifer Lopez alkoholmárka
Ahogy megírtuk, Jennifer Lopez az elmúlt időszakban - énekesi és színészi karrierje mellett - több saját vállalkozást is elindított. A legújabb, amelynek megjelenését áprilisban jelentette be, egy alkoholmárka, ami a Delola nevet kapta. A világsztár követői azonban úgy vélik, nem helyes, hogy Lopez alkoholmárkához adja a nevét, ugyanis évek óta hangoztatja: nem iszik alkoholt, ráadásul férje, Ben Affleck alkoholfüggősége miatt az elvonót is megjárta. 

Jennifer Lopezt azonban úgy tűnik, nem érdeklik a kritikák. Két nappal ezelőtt egy Instagram videót osztott meg, amelyben elmondja, beugrott Sag Harbor egyik italboltjába, mégpedig azért, hogy Delolát vásároljon egy partira.

Arról is beszélt, hogy valóban sokáig nem ivott, de aki az utóbbi években készült fotókon látta, azok számára nem volt titok, hogy egy ideje alkalmanként koktélozik. Hozzátette, felelősen fogyaszt alkoholt, sosem rúg be, maximum kicsit ellazul.

Lopez a People-nak elmondta: fontos szempont számára, hogy a Delola finom, alacsony alkoholtartalmú, és egészséges összetevők is vannak benne.

Ha azonban te úgy döntöttél, nem fogyasztasz alkoholt, válogass bátran a Mindmegette alkoholmentes koktélreceptjei közül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.