Kiderült, mi Károly király és Kamilla hosszú házasságának titka

Forrás: MTI/EPA/Neil Hall -
megállapodás III Károly hálószoba ötletek hosszú házasság
Kiderült, miben rejlik III. Károly király és Kamilla királyné hosszú házasságának titka.

III. Károly király és Kamilla királyné 2005 óta házasok, most pedig fény derült arra, mi is a hosszú és boldog kapcsolatuknak a titka. Van egy bizonyos megállapodásuk arra vonatkozóan, hogyan térnek nyugovóra, és ezt már hosszú ideje tartják. Erre egyrészt a különböző időbeosztásuk miatt van szükség, de egészségi okok - az új uralkodót hátfájás kínozza - is magyarázzák a megállapodást, ami szerint külön hálószobákban alszanak.

Nem alszanak együtt Forrás: MTI/EPA/Neil Hall

Ez pedig egyáltalán nem szokatlan a királyi családban. A néhai Erzsébet királynő és férje egyenesen külön szárnyakban aludtak, de Katalin és Vilmos sem alszanak ugyanabban az ágyban. Károly és Kamilla tehát követik a már jól bevált szokást, de van egy közös hálószobájuk is, ha éppen egymás társaságát szeretnék élvezni - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.