Ezeknek a csillagjegyeknek pénz áll a házhoz - vajon te a szerencsések között vagy?

Forrás: Shutterstock -
asztrológia pénz horoszkóp pénzhoroszkóp takarékoskodás
Néhány csillagjegy most örülhet: júliusban pénz áll a házhoz! Persze nem mindenkinek, vannak, akinek a tartalékokhoz kell nyúlnia. Nézzük, te hova tartozol? 

Kos

Bár a hónap eleje elég döcögősen indul, de ne csüggedj, mert a dolgok jóra fordulnak anyagi téren. Bár a munkában várható egy kis túlóra, de megéri, mert busásan meg leszel fizetve. Így a hónap végét egészen jól zárhatod, az augusztusi nyaraláskor pedig lesz mit a tejbe aprítanod!

Bika


A hónap eleje jól alakul számodra, de ne kezdd el szórni a pénzt, mert nem lesz jó vége! Nem várt többletkiadásokkal szembesülhetsz. Kivételesen csak a szükséges dolgokra költs, nem fogod megbánni ezt a kis takarékoskodást. Ki fogsz jönni ebből a pénzügyi hullámvölgyből. Ne most bontsd fel a befektetéseidet!

Ikrek


Nagy szerencse ér júliusban. Munkahelyeden előléptethetnek, ami plusz jövedelemmel jár majd. Ha pedig vállalkozó vagy, ne aggódj, a nagyobb árbevétel már most borítékolva van. A Jupiter szerencsét hoz neked, kifejezetten jól zárod majd ezt a hónapot.

Lesznek nagyon szerencsés csillagjegyek. Forrás: Shutterstock

Rák


Ne aggódj, semmi okod rá, hiszen a júliusi pénzügyeid jól alakulnak. Bár érdemes a kiadásaidat figyelned, talán jobban is, mint szoktad, de bőven marad tartalékod a tervezett nyaralásra is. Csak a felesleges pénzszórással vigyázz!

Oroszlán


Te vagy a hónap egyik nagy szerencsése. Pénz üti a markod! Örökölhetsz, de az is lehet, hogy egy múltbéli befektetésed váratlanul nagyobb nyereséget hoz. Bölcsen fektesd is be egy részét, hozd ki a legjobbat a lehetőségeidből. Nagy változást jelenthet ez neked, végre szintet léphetsz, és a következő időszakban nem kell garasoskodnd!

Szűz


Ingadozást észlelhetsz a pénzügyeidben, ezért a szokásos módon légy precíz és következetes. Miután elég profi vagy ebben, így ne légy nyugtalan, hamarabb fognak a pénzügyi gondjaid megoldódni, mint azt gondolnád. Fontos, hogy se a párod, se a környezeted ne készítsd ki a félelmeiddel és az aggódással!

A többi jegy pénzhoroszkópját a Riposton olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.