Heti horoszkóp 2023. július 17-23.: Az év egyik legkeményebb hete vár ránk

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp feszültség horoszkóp karrier
Az év egyik legnagyobb kihívást hozó hete vár mindenkire. Szinte minden napra jut nehéz szituációkat jelző bolygóállás. Most mindenképpen érdemes előre felkészülni a konfliktusokra, melyhez a horoszkóp nagy segítséget nyújt.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)


Szabadságra kellene menned. Nem csak azért, mert a naptár szerint július közepénél és a nyár derekánál járunk, hanem azért is, mert a bolygók kimerültségről és motiválatlanságról árulkodnak. Különösképpen kedden, csütörtökön és szombaton. A pénzügyeidet kézben kellene tartanod hétfőn, szerdán és vasárnap. Szóval ez a hét tele van éberséget és józanságot igénylő kihívásokkal...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)


3:3, vagyis döntetlen a te szempontodból a kedvezőtlen és kedvező aspektusoknak köszönhetően ez a hét. Kedvezőtlen fényszögek lesznek az égen hétfőn, szerdán és vasárnap. Ezeken a napokon családi- vagy ingatlanügyek okozhatnak fejtörést. Pénteken, szombaton és vasárnap a kedvező fényszögek megnyugtatóan hatnak rád, és segítenek megtalálni a mindenki számára legkedvezőbb megoldást.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)


Megint csapkodnak a villámok körülötted, de téged nem érintenek. Villámok az időjárásban és a konfliktusokban is előfordulhatnak. Két témára kell ügyelned: a magánélet és karrier építésének egyensúlyára, illetve a pénzügyekre. Utóbbinál egy Nap-Plútó szembenállás gyökeres átgondolást sürget. Szerencsére kapkodnod nem kell. Ezen a hétvégén számítanod kell sok új impulzusra és meglepetésre egyaránt...

Nehéz hét vár ránk. Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)


Ezen a héten lesz minden: újhold a Rákban, jósló álmok, áldás az égből, súlyos kritika és búcsú egyaránt. A hétfői Rák újhold újításra sarkall. Vágj bele valami újba! Keddre virradóan jósló álmod lehet. Figyelj tehát az álmaidra! Csütörtökön áldottnak érezheted magad egy Nap-Neptunusz fényszögnek köszönhetően. Szombaton valakitől kritikát kaphatsz. Vasárnap a Nap kilép a Rákból, ami búcsút jelent...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)


Fokozódó türelmetlenség lehet úrrá rajtad. Bizonyára azért, mert vasárnap hajnalban a Nap az Oroszlánba lép. De addig van még dolgod. Hétfőn és szerdán ki kellene térned egy munkahelyi vita elől. A bolygók szerint most nem győzhetsz, szóval semmiképpen se vedd fel a kesztyűt! Pláne ne a bokszkesztyűt! Hétvégén az egészségedre kell ügyelned. Kerüld a tűző napot!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)


Az egész hetedre rányomhatja bélyegét a csütörtöki Mars-Szaturnusz szembenállás. Ez csöppet sem gyenge figyelmeztetés, hiszen a Szűzben járó Mars által szimbolizált ambícióidat, törekvéseidet a Halakban járó Szaturnusz egyetlen mozdulattal lesöpörheti. Jól tennéd, ha ezen a héten nem erőltetnél semmit. Kicsit hagyd magad sodorni az eseményekkel! Hétvégén válassz kényeztető programot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.