Heidi Klum 50 évesen sem takargatja magát, és ezzel nem a megbotránkoztatás a célja

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
fashion week ruha stílus Heidi Klum
Heidi Klum jól érzi magát a bőrében, és ezt a ruháin keresztül is kifejezi. Az egykori szupermodell stílusát elemezte egy szakértő.

Heidi Klum már betöltötte az 50. életévét, de most sem fél megmutatni a nőies oldalát. Sokszor választ merészebb darabokat, ahogy ezt a párizsi divathéten is láthattuk: egy gyönyörű fekete-kék Jean Paul Gaultier ruhában jelent meg a fotósok kamerája előtt. Az öltözet ugyan nem nevezhető visszafogottnak, egy divattal foglalkozó pszichológus szerint Heidi esetében azonban nem csak arról van szó, hogy szeretné megmutatni az alakját.

Heidi Klum számára az öltözködés önkifejezés Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

"Most, hogy Heidi 50 éves, a ruhákon keresztül mutatja meg a személyiségét, nem egyszerűen csak hordja őket" - mondta Carolyn Mair. "Heidi merészebb lett – saját magának öltözik, és tele van önbizalommal" - tette hozzá, majd azt is elmondta, mit is üzen a már említett Jean Paul Gaultier ruha. A kék és fekete összefonódása a jin és jangot idézi, amely azt szimbolizálja, hogy az egymással szemben álló erők együtt alkotnak egészet. "Ez potenciálisan Heidi személyiségének két oldalát mutatja meg" - tette hozzá a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.