Kiderült, hogy mennyibe került Palvin Barbi csodás menyecskeruhája

Mérő Péter Palvin Barbi Dylan Sprouse menyecskeruha
Mérő Péter magyar divattervező készítette Palvin Barbi menyecskeruháját. A tervező a Borsnak adott interjújában arról is beszélt, mennyibe került a gyönyörű darab.

Palvin Barbi múlt szombaton mondta ki a boldogító igent Dylan Sprouse színésznek. Barbi három ruhát is viselt a nagy napon. Az első egy Vivienne Westwood darab volt, a második Lorenzo Serafini munkája, a harmadikat, a menyecskeruhát pedig Mérő Péter álmondta meg.

Mérő a lapnak elárulta, hogy a ruha hernyóselyemből készült, 5 napig dolgozott rajta, az ára pedig 400.000 forinttól indul. A Jimmy Choo cipőkollekció egyik darabja is a menyecskeruhához készült, ennek a fedőanyagát is Mérő választotta ki, hogy a ruhával összhangban legyen. A tervező elmondta azt is, hogy Barbi nővérét, Anitát is ő öltöztette fel az esküvőre.

Barbi és Dylan még nem fejezte be az ünneplést, hamarosan a tengeren túlon is egybekelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.