Itt vannak az első hivatalos fotók Palvin Barbi és Dylan Sprouse esküvőjéről - Három ruhája is volt a menyasszonynak

esküvő Palvin Barbi Vivienne Westwood Dylan Sprouse Lorenzo Serafani
Július 15-én Magyarországon házasodott össze Palvin Barbara és Dylan Sprouse. Az esküvőt nagy titkolózás övezte, a fiatalok szeptember óta jártak jegyben. 

Azóta kiderült: az esküvőt Ceglédbercelen, Palvinék Harlekin birtokán tartották. A pár abban az albertirsai templomban mondta ki a boldogító igent, ahol 34 évvel korábban Barbara szülei is összeházasodtak. Barbi első ruhája Vivienne Westwood, a második, Lorenzo Serafani, a harmadik pedig a magyar MERO volt. A Vogue arról ír, hogy a menyasszony Westwood ruhájához a a Tiffany & Co-ból rendelték az 1990-es éveket idéző ékszereket. Barbi mindhárom ruhájához Jimmy Choo cipőt viselt.

A lap cikkéből kiderül, hogy Barbi első ruhának egy időtlen klasszikust szeretett volna, másodiknak egy kényelmesebbet, amiben áttáncolhatja az éjszakát. "Ehhez a hátul keresztpántos Lorenzo Serafani volt a legjobb választás" - nyilatkozta. "Úgy éreztem magam benne, mint egy modern hercegnő" - tette hozzá.

„A magyar hagyomány szerint éjfél után piros ruhát kell viselni, ezt menyecskeruhának hívják. Nem volt kérdés, hogy ehhez magyar tervező ruháját választom, méghozzá Merót. Álmaim ruháját alkották meg, szexi, cuki és kényelmes is volt, pont olyan, amilyet akartam" - mesélte a lapnak a modell, ahol fotókat is közöltek a szettekről és az esküvő legemlékezetesebb pillanatairól.

A vőlegény arról beszélt, hogy ő csupán egy hagyományos szmokingot szeretett volna, amiben jól érzi magát.

Azóta megjelentek a hivatalos képek is a Vogue Weddings Instagram-oldalán a párról, amelyeket meg is mutatunk.

"Beletelik egy kis időbe, amíg megszokom, hogy mostantól Mrs. Sprouse vagyok" - nyilatkozta Barbara, és hozzátette, hazautaznak Los Angelesbe, majd nemsokára szervezni kezdik az őszi kaliforniai lakodalmukat.

Barbara és Dylan hat évvel ezelőtt találkoztak először egy rendezvényen. 2019-ben már együtt éltek és tavaly szeptemberben, Kaliforniában jegyezték el egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.