Hollywood kiveti magából Meghant és Harryt: hiába költöznének közel a tűzhöz

Forrás: AFP/Tolga Akmen -
Katalin Meghan Markle Los Angeles Vilmos Harry herceg
Meghan Markle és Harry herceg Malibuba költöznének, de hiába akarnak közel lenni a tűzhöz, Hollywood Katalint és Vilmost választaná helyettük. 

Meghan Markle és Harry herceg fontolgatják, hogy Malibuba költöznek, azért, mert közel szeretnének lenni Los Angeles központjához és minden fontos emberhez, de ez a tervük nem biztos, hogy beválik. A hírek szerint ugyanis a hollywoodi sztárok nem akarják befogadni őket a köreikbe, számukra inkább Katalin és Vilmos hozzáállása a szimpatikus.

Harry és Meghan hiába költözne közel a tűzhöz Forrás: AFP/Tolga Akmen

Ennek az az oka, hogy attól tartanak, bármilyen személyes dolgot osztanak meg a párral, az később esetleg megjelenik egy kitárulkozó könyvben, egy dokumentumfilmben, vagy egy podcastben. Ezeken kívül attól is tartanak a sztárok, hogy ha Harryékhez közelítenek, akkor Katalinnal és Vilmossal romlik meg a kapcsolatuk. A forrásaim azt mondják, hogy minden a pénzről szól. És a nagyhatalmú hollywoodi szereplők nem veszélyeztetik az üzletüket Harry és Meghan miatt" - mondta a királyi szakértő, Paula Froelich. "Mindenkinek van egy eladandó filmje vagy színházi darabja, amelyet Londonban, a londoni West Enden szeretnének bemutatni, és tudják, hogy Vilmos és Katalin - akik a legnagyobb véleményformáló hírességek közé tartoznak - nem fognak megjelenni, ha azt hiszik, hogy Harryhez és Meghanhoz közel álló ember áll az esemény mögött" - mondta még a szekértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.