Meghan Markle és Harry herceg komoly döntés előtt állnak: hamarosan megint költözhetnek

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Malibu Meghan Markle költözés Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle állítólag azt fontolgatják, hogy Malibuba költöznek. Oda, ahol a világ legnagyobb sztárjai élnek, köztük Simon Cowell, Cher, Lady Gaga és Leonardo DiCaprio.

Meghan Markle és Harry herceg azt fontolgatják, hogy a malibui tengerpartra költöznek. Jelenleg ugyanis túl sokat kell ingázniuka a montecitói otthonukból Los Angelesbe. Ezért a legfőbb szempontjuk az ingatlan kiválasztásában az, hogy közel legyenek Los Angeles központjához és Beverly Hillshez. "Néhányszor titokban már meglátogatták a környéket" - mondta egy bennfentes, bár Meghan Markle ismeri Malibu bizonyos részeit, hiszen ott nőtt fel, így sok barátja is van a környéken.

Malibuba költözne Meghan és Harry Forrás: AFP/Angela Weiss

A költözést az is indokolja, hogy Meghan a jövőben Ari Emanuel Los Angeles-i ügynökkel működik majd együtt, az ő kapcsolatai és tapasztalatai segítségével bővítené a média portfólióját. Malibuban ráadásul rengeteg híresség lakik: a környéken olyan sztároknak van otthona, mint Cher, Lady Gaga, Leonardo DiCaprio, Miley Cyrus és Charlize Theron.

Malibu a gyermekeik jövője szempontjából is jó döntésnek tűnik, hiszen rengeteg sztárcsemetével együtt járhatnak majd iskolába - írja a Mirrror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.