Ugyanaz a ruha, két testalkat: így pózol a 52-es méretű Laura és a 38-as Lottie egyforma szettekben

Lottie Drynan barátnő Laura Adlington ruha testalkat
Laura Adlington és Lottie Drynan barátnők és teljesen más a testalkatuk. Laura 26-os (itthoni méretek szerint 52-es), Lottie Drynan, 12-es (itthoni méretek szerint 38-as) ruhát hord, most pedig a közösségi felületeiken megmutatták, hogyan néz ki egyikükön és másikukon ugyanaz a három nyári ruha. 

A barátnők az Instagramon és a TikTokon is megmutatták magukat nyári szettjeikben - szúrta ki a The Sun. Bár egészen más méretet viselnek, mindketten többé-kevésbe jól érezték magukat a választott ruhákban.

Videóikban arról is beszélnek, hogy mindkettőjüknek másért lehet jó az adott öltözék.

A citromsárga gyümölcsös mintájú ruhával mindketten elégedettek voltak Lottie 6-osra vagy 7/10-esre értékeli a ruhát, Laura pedig 7,5 pontot adott rá.

Ezt követően a rószaszín fodros aljú ruhába bújtak bele. Laura úgy érezte, olyan, mint ha egy függönyt viselne. "Az enyém ujjatlan, a tiédnek pedig puffos ujja van" - állapította meg Lottie, tehát ez a ruha nem teljesen ugyanolyan. "A tied sokkal szebb" - vélekedett Laura. "Nem tudom, miért változtatták meg a nagyobb méret szabását" - tette hozzá, ám ennek ellenére 6 pontot adott rá, míg Lotte 7,5-öt.

Harmadikként a kerek nyakú, eper hímzéses, több szinten megkötős midiruhát vették fel. Lottie azonnal 9 pontot adott rá. "Ez nagyon aranyos" - szögezte le, csak annyit tett hozzá, hogy a melltartó kilóg alóla. Laurának ez a ruha tetszett a legkevésbé, ő csupán 5 pontra értékelte.

A bejegyzések a követők tetszését is elnyerték, nagyon szerették a videókat. "A rózsaszín nagyon jól áll mindkettőtöknek" - dicsérte az egyikük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.