Meghalt egy kétgyermekes édesanya, miután túl sok vizet ivott egy kiránduláson

vízmérgezés férj kirándulás kétgyermekes édesanya
Mindössze 35 éves volt az a kétgyermekes édesanya, aki életét vesztette amiatt, hogy túl sok vizet ivott egy kirándulás alkalmával a Monticello közelében lévő Freeman-tó partján. A fiatal nőt azonnal kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni, halálának oka vízmérgezés volt. 

A kétgyermekes édesanya a múlt hónapban a július 4-i hétvégén indult el férjével és két gyermekével egy kiruccanásra a Monticello közelében lévő Freeman-tó partjához. A pár napos kirándulás utolsó napján nagyon meleg volt, Ashley szomjasnak érezte magát és rövid idő - mintegy 20 perc alatt - megivott majdnem két liternyi vizet. Ezt követően szédülni kezdett és fájdalmai voltak, miután hazaértek, elájult a garázsban. A férje azonnal bevitte a közeli kórházba, de sajnos többet már nem tért magához.

A családtagok teljesen ledöbbentek, amikor az orvos közölte velük, hogy a 35 éves nő vízmérgezésben halt meg. Vízmérgezés akkor következhet be, ha az ember rövid időn belül túl sok vizet iszik. Ritka esetekben lehet halálos, ha felborul a test elektrolit egyensúlya. Ez akkor következik be, ha valaki egyszerre túl sok folyadékot vesz magához - írja a Mirror.

Egy felnőtt női szervezet számára a két liter folyadék egész napra elegendő, Ashley azonban ezt 20 perc leforgása alatt itta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.