Napi horoszkóp 2023. augusztus 6.: a Vízöntő tanácsot ad, a Kos meghúzza a határokat

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Vasárnap különösen fontos, hogy döntési helyzetben hallgassunk az ösztöneinkre. Napi horoszkóp következik a hét utolsó napjára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Van, amikor igazán helyénvaló a határozottság. Vasárnap valaki talán erőszakosan is, bele akar rángatni valamibe, amihez semmi kedved nincs és érdekes sem fűződik hozzá. Nincs okod udvariaskodni, ha valaki ennyire rámenős, akkor szembesíteni kell ezzel. Mondj nemet és kész.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Furcsa helyzetet hoz a vasárnap. Arra kényszerülsz, hogy bizonyos információkat visszatarts néhány ismerősöd elől, mert okkal tartasz tőle, hogy visszaélnek vele. Ha te valamiért megdolgoztál, akkor az legyen elsősorban a te hasznodra.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Könnyű ma elütni az időt beszélgetéssel, mert lássuk be, téma az van bőven! A kérdés inkább az, hogy nem fogod-e bánni, ha az egész nap elmegy a trécseléssel. Lehet jobban jársz, ha előre veszed a fontos feladatokat, amikből bizony vasárnapra is juthat.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Az jó, hogy neked mindenről elég határozott véleményed van és ezt szereted is megosztani a környezeteddel, ma mégis igyekezz inkább visszafogni magadat. Lehet ugyanis, hogy valaki úgy érzi majd, hogy kioktatod, amivel nem szerzel nála jó pontokat.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Nem kell titkolni a szerencsédet, de azért egy picit fogd vissza magad, különösen, amikor a saját sikereidről, vagy akár egy közelmúltbeli örömhírről beszélnél, mert vannak a közeledben olyanok, akiket, bár nem mondják, de igen nagy problémák sújtanak. Ilyenkor pedig mindenki nagyon érzékeny tud lenni.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Ma valahogy rád tör a magány, még akkor is, ha amúgy van körülötted valaki. Ne feledd, hogy ezzel talán más is ugyanígy van az ismerőseid közül. Néha pedig csakis annyin múlik a dolog, hogy valaki rászánja-e magát, hogy felemelje a telefont. Legyél ma te az, aki ezt megteszi!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.