Sátorba költözött két gyermekével az egyedülálló édesanya: közelebb akart kerülni a természethez

édesanya sátor természet költözés
Sokallta a lakbér árát, ezért úgy döntött, hogy két gyermekével egy sátorba költözik az egyedülálló édesanya. Az utóbbi öt hónap csak megerősítette abban, hogy élete egyik legjobb döntését hozta meg. 

Lucy Aura azután költözött sátorba a gyermekeivel, miután már túl drága lett számukra a lakbér, mára azonban úgy látja, hogy a természet hívta őt erre a fantasztikus utazásra.

5 és 6 éves gyermekeivel öt hónappal ezelőtt hagyták el a kis bérelt lakást, hogy egy nagyobb földterületet béreljenek kedvező áron Ausztrália, Kuranda területén.

Forrás: Lucy Aura / SWNS/© Lucy Aura / SWNS/Lucy Aura / Swns

"Nem volt pénzem saját lakásra és az albérlet pedig egyre drágább lett. Azt éreztem, hogy a természet szólít engem, én pedig megadtam magam, elhagytuk a várost és a gyerekekkel beköltöztünk egy sátorba. Elég nagy kihívást jelent egy ilyen kis tér megosztása két gyermekkel, de ők imádják az új otthonukat" - árulta el a jógaoktatóként dolgozó anyuka, aki elmondta a gyerekek egész nap mezítláb rohangálnak és az este fénypontja, mikor közösen tábortüzet raknak.

Forrás: Lucy Aura / SWNS/© Lucy Aura / SWNS/Lucy Aura / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.