Menyasszonyok figyelem! Most olcsóbban juthattok álmaitok ruhájához

Forrás: Daalarna -
UNICEF Magyarország ruha menyasszony
Már javában zajlik az éves Daalarna Jótékonysági Vásár, ahol a régebbi kollekciók esküvői ruháit ezúttal is kedvezményes áron vásárolhatják meg a menyasszonyok. A Daalarna azt reméli, hogy kezdeményezésével idén nem csak az UNICEF Magyarországot, hanem olyan menyasszonyokat is tud támogatni, akik évek óta arról álmodnak, hogy Daalarna ruhájuk lesz a nagy napon.

A Daalarna Jótékonysági Vásárt 2023. augusztus 7-18. között rendezik meg a budapesti szalonban (5. kerület, Alkotmány utca 16.). Minden nap 10:00 – 18:00 óra között várják az érdeklődőket (szombaton és vasárnap is).

A vásárra időpontfoglalás/jegyvásárlás szükséges. A vásárra szóló jegy ára 5000 Ft, melynek egy részével az UNICEF Magyarország munkáját támogatják. Fix időpontra szóló belépőt kizárólag a jegy.hu oldalon lehet vásárolni.

Forrás: Daalarna

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mekkora kedvezménnyel lehet megvásárolni a ruhákat?

A vásáron lévő ruhákat az eredeti árukhoz képest 50-70 %-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. A ruhák legnagyobb része 300-400 ezer forint között elérhető néhány különleges, kitűnő állapotban lévő darab kivételével – ezek 400-500 ezer forint közötti áron megvásárolhatók.

Biztos, hogy marad ruha akkor is, ha csak a vásár végére van időpontom?

A nagy érdeklődés miatt idén a szokásosnál több ruhát fognak értékesíteni. Így, ha az utolsó napok valamelyikén tudtok csak eljönni, akkor is bőven lesznek még megvásárolható darabok, ugyanis a Daalarna munkatársai minden nap tesznek majd ki új ruhákat.

Hány percesek a próbák? Hány vendéget fogadtok egyszerre?

Az időpontok 30 perces időtartamra szólnak. Egy időpontra összesen 3 vendég jöhet, így egyszerre többen tudtok majd próbálni. Mindegyik vendég külön konzulenst kap, aki segít neki a ruhapróba során.
Még több gyakori kérdés és válasz a Secret Stories-on.

Szeretettel várnak mindenkit a Daalarna szalonban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.