Az orvosok is megdöbbentek: percre pontosan együtt jött a világra az ikerpár két tagja

Forrás: Diane McLaren / SWNS/© Diane McLaren / SWNS/Diane Mclaren / Swns -
Diane Daniel McLaren Mickey kórház ikerpár
Az észak-lanarkshire-i Diane és Daniel McLaren szinte sokkot kapott amikor ikreik, Molly és Mickey pontosan együtt születtek a kórházban.

Egyidőben szülte meg ikergyerekeit Diana a Wishaw Egyetemi Kórházban, ami az orvosok szerint rendkívül ritka jelenség. Molly és Micky McLaren teljesen egyszerre jöttek a világra, a kislány 2381, a bátyja pedig 3033 grammot nyomott. Micky fejjel, Molly lábbal előre bújt ki, az ötgyerekes Diane pedig arról számolt be, hogy korábban egyik szülésénél sem érzett még ilyen fájdalmat.

Diane McLaren babái ugyanabban a percben jöttek a világra. Forrás: Diane McLaren / SWNS/© Diane McLaren / SWNS/Diane Mclaren / Swns

Diane később boldogan újságolta, hivatalosan is kijelentheti, hogy két legfiatalabb gyereke percre pontosan egyidős: április 27-én 11:53-kor születtek.

Az asszony elmondta, hogy először azt hitte Micky elakadt, ugyanis egyszerre egy fejecskét és két kis lábacskát is látott. Ám a fej a kisfiúhoz, a láb Mollyhoz tartozott és pontosan egyidőben születtek meg.

Az egész kórház felbolydult a különleges szülés hírére, orvosok és nővérek látogattak Diane szobájába, hogy megpillantsák a különleges módon született babákat - írja a Mirror.

Molly és Micky április 27-én születtek. Forrás: Diane McLaren / SWNS/© Diane McLaren / SWNS/Diane Mclaren / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.