Válik Britney Spears és Sam Asghari: egy évig tartott a házasságuk

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
házasság Sam Asghari Neal Hersh válóper Britney Spears
2022 júniusában házasodott össze Britney Spears és Sam Asghari, a legfrissebb információk szerint azonban kapcsolatuk megromlott, különválnak. 

A TMZ úgy tudja, hogy a válópert Asghari adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva és ha ez nem lenne elég, házastársi tartásdíjat is követel az énekesnőtől, sőt, a válóper költségeit is rátestálná.

Britney és Sam 14 hónapja házasodott össze. Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Ashgari ügyvédje, Neal Hersh elmondta, az edző azt a házassági szerződést is megtámadja, amit Spearsszel az esküvő előtt kötöttek, ám a lap szerint ezzel valószínűleg nem jár sikerrel, egyébként pedig Spears amúgy is azt tervezi, hogy kifizeti exének azt, ami neki jár.

A férj a válópert 2023. július 28-án adhatta be, jólértesültek - és a férj vádjai - szerint Spears félrelépett. Britneynek október 24-én jelenik meg a könyve, amelyben ő maga írja le történetét.

Arról egyébként, hogy a pár magánélete nincs rendben, már korábban felröppentek a pletykák, erről itt írtunk, és az sem volt titok, hogy Ashgari nem örült annak, hogy neje meztelen fotókkal haknizik a közösségi médiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.