Hatalmasat csalódtak az ikonikus csavart jégkrém rajongói, amikor meglátták, hogy készül a kedvencük

Forrás: Shutterstock -
pálcika gyártyás Twister jégkrém
Megdöbbentek a Twister szerelmesei, amikor videón látták, hogy készül kedvenc jégkrémük. A felvételt közel 60 millióan láttak a közösségi médiában.

A jégkrémrajongókat nem hagyta hidegen a videó, melyen az látszik, mekkora mennyiségű selejt jégkrémet gyártanak le a gyártósoron kedvenc jégkrémükből, melyek becsomagolva forgalomba is kerülnek.

Miközben kedvenceinket faljuk, eszünkbe sem jut, hogy vajon hogyan készül? Forrás: Shutterstock

A Walls Twisternek tűnő pálcikás jégkrémek gyártásáról készült klip gyorsan elterjedt a közösségi médiában, ahol eredetileg az m.rahman5000 néven futó TikTok- felhasználó tette közzé, azzal a céllal, hogy bemutassa, hogyan készülnek kedvenc dolgaink.

Ezután egy felhasználó újra közzétette a Twitteren, így kommentálva azt: "Sajnálom, de az a véletlenszerű mód, ahogyan a pálcikákat a Twister jégnyalókába (vagy minek hívják itt) teszik, engem megöl".

A videón ugyanis az látható, hogy a gép egy háromféle színű, sárga, türkiz és rózsaszín fagylaltot pumpál ki, ezután a szállítószalagon haladva egy másik gép minden pontosságot nélkülözve, ahogy esik, úgy puffan technikával dugja a pálcikákat a jégkrémbe.

Feltöltése óta több mint 52,5 millióan nézték meg a TikTokon, és további 3,5 millióan a Twitteren.

@m.rahman5000#viralvideo♬ original sound - World Food

Szomorúsággal vegyes vidámsággal reagáltak a felhasználók a videóra, egyfelől nem tetszett nekik, ahogy a gép felnyársalja kedvencüket, másrészt viccesnek is találták a kissé kerge masina munkáját.

Végül a Twister fölötti kesergés közepette az egyik felhasznló felhívta a figyelmet arra, ami egyébként a videó végén jól látszik: nem az eredeti termék gyártyása folyik az üzemben, hanem annak egy - a jelek szerint - silány másolatát készítik a "hanyag robotok". Erre reagálva néhányan azért megjegyezték, hogy eredeti kedvenc jégkrémüknél is előfordul olykor-olykor, hogy a gép nem találja el pontosan a csavarmány közepét - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.