Heti horoszkóp 2023. szeptember 4-10.: Csodaszép hét és még különlegesebb hétvége

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp horoszkóp
Végre csodásan szép hétre és még kiválóbb hétvégére számíthatunk a bolygók állása szerint. Lesz, ami ismét elindul, és lesz, ami továbbra is lassításra ösztönöz. Semmiről sem maradunk le, hiszen minden a maga rendje és ideje szerint halad Földön és égen. Élvezzük a békét, a nyugalmat, a harmóniát.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Szeptember első hete tökéletes arra, hogy az anyagi dolgaidat rendbe rakd. Hétfőn, kedden és pénteken a föld jegyben járó bolygók remek fényszögei türelmet, józanságot és precizitást hoznak neked. Fogj papírt, ceruzát, és írd össze, milyen kiadások várhatóak ebben a hónapban! A hétvégét kihasználhatod és élvezheted az indián nyár előnyeit: strandolás, csónakázás, satöbbi.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn, kedden és pénteken a tízből hat bolygó kedvező fényszögei neked kedveznek. Jó irányba mennek a dolgaid. Ám hétfőn a Bikában járó Jupiter hátrálni kezd, ami lassításra int. Sőt tanácsos lenne visszagondolnod, hogy korábban milyen ötleteid voltak, mert azok segíthetnek a jelenben. Szeptember második hétvégéje második esélyt ad, hogy valakivel valamit megbeszélj.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Ingatlan és/vagy családi ügyekben előre léphetsz ezen a héten, ha van elég türelmed. A föld jegyekben járó bolygók jó esélyt mutatnak erre. Közben az is látszik, hogy a szerda lesz a te napod. Ekkor bárkivel bármit tisztázhatsz. Egy Nap-Merkúr együttállás szerint legyél konkrét és tényszerű! A hétvége nagyszerű híreket ígér a pénzzel kapcsolatosan. Pont jókor...

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Olykor nem hallod meg, hogy a barátaid és/vagy kollégáid mit tanácsolnak neked. Pedig hasznos lenne számodra. Most remek konstellációk jobb esélyt mutatnak erre. Hétfőn, kedden és pénteken nyisd ki a füledet, és fogadd meg a tanácsokat! Pénteken, szombaton és vasárnap elemedben leszel: olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek garantálják a jó közérzetedet test-lélek-szellem szinten.

Forrás: Shutterstock

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Azzal indul a heted, hogy hétfőn hajnalban az Oroszlánban járó Vénusz befejezi a hátrálást, és elindul előre. Ez számodra azt jelenti, hogy befejezheted a nosztalgiázást és innentől nézhetsz előre. Ezzel párhuzamosan a föld jegyben járó bolygók erősítik a racionális oldaladat. Vedd komolyan a tényeket! A hétvége vizes programra alkalmas. Menj úszni, vízi biciklizni, csónakázni!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedvedre való lesz ez a hét. Hétfőn, kedden és pénteken a tízből hat bolygó (Nap, Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó) kedvező fényszögei neked kedveznek. Csupán a szerdai nap hoz némi kihívást, mert a Szűzben együttálló Nap és Merkúr „elvakíthat". Figyelj, mert könnyen elveszhetsz a részletekben. Lehetőleg ne ezen a napon dönts! Jó lenne, ha hétvégén átengednéd az irányítást. Nem fognak sérülni az érdekeid.

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.